Adrian „Beleaua” Corduneanu s-a făcut frate de cruce în puşcărie cu un ucigaş celebru. „Am împărţit celula. E super băiat!”

Adrian "Beleaua" Corduneanu, cel mai temut interlop moldovean, a legat "frăție" în închisoare cu ucigașul Konstantinos Passaris.

25 aug. 2019, 13:21
Adrian „Beleaua” Corduneanu s-a făcut frate de cruce în puşcărie cu un ucigaş celebru. „Am împărţit celula. E super băiat!”

Adrian „Beleaua” Corduneanu, liderul celui mai temut clan interlop din Moldova, a ieșit în urmă cu câteva luni din închisoare, după ce a primit o pedeapsă de patru ani și opt luni într-un dosar de șantaj, iar acum a făcut mărturisiri incredibile despre perioada pe care a petrecut-o în spatele gratiilor, pentru Cancan.

Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, eliberat din PENITENCIAR. Incredibil, cine este JUDECĂTORUL CONTROVERSAT care a dat SENTINŢA

Potrivit spuselor sale, a legat o strânsă prietenie, în închisoare, cu unul dintre cei mai temuți criminali, Konstantinos Passaris.

„La început am împărțit celula cu 12 criminali. Am stat numai cu oameni periculoși. Așa l-am cunoscut pe Passaris. Ne-am împrietenit și destul de repede. Mergeam împreună la sală, unde ne antrenam amândoi. Kostas e un super-băiat. Am împărțit celula și așa am ajuns să legăm o prietenie puternică. Acum, după ce eu m-am liberat, i-am promis că merg la el în vizită. I-am promis că o să ținem legătura și după această perioadă. Aștept să se elibereze și el să ne vedem afară, să petrecem alături de cei dragi”, a declarat Adrian „Beleaua” Corduneanu.

IMAGINI ŞOCANTE cu cel mai temut CRIMINAL din România. Ce face după gratii şi ce decizie a luat Kostas Passaris VIDEO

Adrian Corduneanu fusese condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare, după ce a șantajat un agent de vânzări. Deși prima instanță stabilise o condamnare de 3 ani și 6 luni, judecătorii de la Curtea de Apel Iași au decis că pedeapsa era prea mică. Așa că interlopul a primit ulterior 4 ani și 8 luni de închisoare.