Adrian „Beleaua” Corduneanu trage tare la sală pentru Puterea Dragostei VIDEO

Adrian ”Beleaua” Corduneanu se antrenează intens pentru Puterea Dragostei. Musculosul a făcut o demonstrație în direct pe Facebook.

RomaniaTV.net
10 mai 2020, 06:17
Adrian „Beleaua” Corduneanu trage tare la sală pentru Puterea Dragostei VIDEO

După ce și-a exprimat dorința de a participa la „Puterea Dragostei”, Adrian Corduneanu a postat pe contul său de Facebook un filmuleț, în sala de forță, în care ridică o greutate incredibilă: 220 kilograme din culcat, la piept. Adrian a reușit să facă 5 repetiții cu această greutate, anunţă Cancan.

„Puterea Dragostei” este un show difuzat de Kanal D și moderat de Andreea Mantea. În cadrul său, șapte femei și șapte bărbați trebuie să locuiască separat, dar să își petreacă opt ore pe zi împreună în „Casa Dragostei”, în afara ei neavând permisiunea să se întâlnească.

Formatul emisiunii l-a impresionat pe Adrian „Beleaua” Corduneanu, care a anunțat, prin intermediul unui live pe Facebook, că vrea să paricipe la show, ca și concurent. 

„Vreau să anunț că din seara asta las Facebook-ul pe dreapta, nu mai intru vreo două luni de zile, m-am plictisit. Nelson Mondialu… Puterea Dragostei, da tată, facem audiență mare și intră bani grei acolo. Cu Norocel, fratele nostru, iese un circ mare acolo!

S-ar putea și chestia asta, dacă mă duc la Puterea Dragostei, nu mai intru pe Facebook, o să mă vedeți pe acolo. Nu, băi frate, nu mă duc acolo să bat, în cel mai rău caz mă duc să le ‘bat’ pe fetele alea la pielea goală. Dar nu mă duc să bat lumea. Dacă sunt obraznici (n.r. concurenții) și alea-alea îi băgăm noi în baie și discutăm. Dar nu… Mă duc acolo, talent, alea-alea.

Nu-i măi, chiar așa, mă vedeți chiar așa obraznic, așa rău sau așa dur? Dacă mă duc la Puterea Dragostei, gata, fuge toată lumea? Nu, frumos, ne facem și noi talentul acolo, ce dracu, am pretenții la voi! Știm noi să facem să fie bine și să facem atmosferă acolo”, a spus Adrian Corduneanu într-un live pe contul lui de socializare.

Citeşte şi: Dorian Popa, grave probleme de sănătate: „O să-l sun pe domnul doctor, să văd ce e de făcut pentru că doare de mor”