Dorian Popa, grave probleme de sănătate: „O să-l sun pe domnul doctor, să văd ce e de făcut pentru că doare de mor”

Dorian Popa a suferit un accident grav în septembrie 2018,  în emisiunea ”Ultimul Trib”, acolo unde concura alături de alte vedete pentru marele premiu. Din nefericire după accidentare Dorian a fost nevoit să părasească show-ul şi să se întoară de urgenţă în România.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 15:49
Dorian Popa, grave probleme de sănătate: „O să-l sun pe domnul doctor, să văd ce e de făcut pentru că doare de mor”

Celebrul artist nu a scăpat de dureri nici în ziua de azi. Artistul a fost nevoit să întrerupă ședințele de kinetoterapie pe care le urma după accidentul suferit în urmă cu aproape doi ani, iar acum durerile nu îi dau pace.

Citeşte şi Selly face ce vrea el cu Dorian Popa. „Eşti sclavul meu”. Ce pariu a pierdut cântăreţul VIDEO

“Aproape că uitasem că m-am operat la genunchiul stâng. Mi-a trebuit mie casă cu etaj și vreau să vă spun că, de o săptămână-două, nu-mi dau seama dacă de la vremea de afară sau dacă e de la ‘romatism’ cum zice mamișor, adică de la reumatism, cert este că mă doare genunchiul de nu mai pot și nu mai pot să-l îndoi.

Nu știu ce e de făcut. Mă gândesc că poate e și din cauza faptului că nu am mai făcut sport. O să-l sun pe domnul doctor să-l întreb ce e de făcut pentru că doare de mor și merg ca moșii. Când urc scările zici că fac breakdance”, a declarat Dorian Popa.

De ce nu poate face actorul copii: „Trebuie să merg la dezintoxicare”

Dorian Popa a vorbit în sfârșit despre cel mai mare semn de întrebare pe care îl au fanii lui. De ce nu poate artisul să devină tată.

Dorian Popa a vorbit despre problemele pe care le întâmpină în dorința sa de a deveni părinte. Toți fanii lui știu deja de ani buni că acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Claudia Iosif.

Citeşte şi: Codin Maticiuc, dezvăluire şoc despre femeia pe care a lăsat-o gravidă. „Ea este!”

În tot timpul acesta, a fost întrebat nu doar o dată când cei doi vor face pasul cel mare sau măcar dacă s-au gândit să aibă un copil împreună. Dorian a mărturisit de nenumărate ori că adoră copii și că și-ar dori cândva să aibă o familie, dar nu poate să devină tată, lucru pe care l-a explicat abia acum.

Eu, făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior„, spunea artistul.