Mihaela Bilic își construiește cabană în inima pădurii, pe Valea Prahovei: „Până la Paște mă mut!” Cum arată locuința din văzduh

Mihaela Bilic a dezvăluit că își construiește o căsuță în inima pădurii, pe Valea Prahovei, acolo unde a copilărit. Nutriționista a mărturisit că întotdeauna a iubit pădurea.

17 apr. 2024, 19:25
Mihaela Bilic își construiește cabană în inima pădurii, pe Valea Prahovei: „Până la Paște mă mut!” Cum arată locuința din văzduh
Mihaela Bili cîși construiește cabană în inima pădurii

Mihaela Bilic va avea, în curând, o oază de liniște în mijlocul naturii. Nutriționista s-a născut în Câmpina și a copilărit pe Valea Prahovei, lucru care a făcut-o să iubească natura și liniștea pe care aceasta o oferă. În timp ce părinții săi locuiau la București, ea se bucura de atmosfera de la țară și de verdeață.

Citește și: Mihaela Bilic, adevărul despre postul intermitent: „Putem să stăm și 40 de zile fără să mâncăm”

Aceasta a dezvăluit pe rețelele sociale că deține o bucată de pământ pe Valea Prahovei și a decis să o valorifice. Aceasta nu a stat deloc pe gânduri și a început construcția unei cabane în mijlocul naturii. Căsuța nu este încă gata, dar Mihaela Bilic este încântată de ceea ce a reușit să facă până acum.

Cabana este simplă, rustică, fără curent, apă curentă sau gaze, dar inspiră liniște și pace. Făcută din lemn, căsuța are și un element nostalgic: ușa și ferestrele aparțin casei bătrânești în care ea a copilărit, alături de bunicii ei.

Citește și: Mihaela Bilic, despre cele mai periculoase produse de consumat în timpul postului: „Au potențial cancerigen, feriți-vă…”

„Întotdeauna am iubit pădurea. Așa că m-am întors pe Valea Prahovei, unde am copilărit, și am o bucățică de teren, cu pădurea în spate. Iar casa, ce ziceți de ea?! Mai rustică de atât nu se poate. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult! Și am ferestrele și ușa de la casa bătrânească a lui mamaie. Iar aici, mi-am luat și un cățeluș și o pisică. E prea frumos”, a spus Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.