Adrian Corduneanu „Beleaua”, arestat preventiv. Poliţia l-a prins pe interlop la Vaslui

Interlopul ieşean Adrian Corduneanu, arestat preventiv, după ce iniţial instanţa a decis plasarea sub control judiciar.

15 nov. 2022, 20:33
Adrian Corduneanu „Beleaua”, arestat preventiv. Poliţia l-a prins pe interlop la Vaslui
Primele imagini cu Adrian Corduneanu luat pe sus de mascații cu mitraliere de la SAS

Interlopul ieşean Adrian Corduneanu a fost arestat preventiv, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis, marţi, cererea procurorilor DIICOT. Totodată, Înalta Curte a menţinut controlul judiciar în cazul soţiei interlopului ieşean.

Soția interlopului Ramona a fost plasată sub control judiciar. Cei doi soți Corduneanu sunt suspectaţi că l-ar fi finanţat pe Cătălin Sandu, procuratorul imobiliar care ar fi înșelat mai multe persoane vânzându-le terenuri pe care nu le avea. Cordunenii sunt suspectati ca l-au creditat pe Catalin Sandu cu suma de 170.000 euro.

Adrian Corduneanu, mesaj profund după ce a fost eliberat din închisoare: „Nu renunța la prietenii care te-au vândut, angajează-i ca vânzători”
Interlopul Adrian Corduneanu a fost preluat în urmă cu puțin timp de către polițiștii ieșeni, de la cei din Vaslui. Este posibil ca interlopul să se fi predat sau să fi fost depistat de către polițiștii vasluieni. Deocamdată, polițiștii s-au limitat la un comunicat scurt.

Poliţiştii l-au depistat în trafic în judeţul Vaslui, el urmând să fie introdus în cursul serii în arestul Poliţiei judeţene Iaşi. „În această seară, 15 noiembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, Biroului Urmăriri Iaşi şi poliţişti vasluieni au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă emis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe numele unui bărbat. Măsura a fost dispusă în cadrul unui dosar penal în care politistii BCCO Iaşi şi procurorii DIICOT-ST Iaşi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de camătă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei ieşene.

Cine este „Diamantul roz” și cum a ajuns să aibă probleme cu legea. Viața tumultoasă a Ramonei Corduneanu, soția lui Adrian ”Beleaua” Corduneanu
Interlopul ieşean Adrian Corduneanu şi soţia acestuia au fost plasaţi sub control judiciar pe 1 noiembrie, instanţa respingând propunerea procurorilor DIICOT privind emiterea mandatelor de arestare pe numele celor doi.
Judecătorii ieşeni au decis să emită mandate de arestare pe numele a 11 persoane implicate în dosarul împrumuturilor cu dobânzi de până la 400 la sută, în timp ce alte două persoane au fost puse sub arest la domiciliu.