Adrian Corduneanu, înşelat de soţie cu un RIVAL. Va fi război în lumea interlopă: pozată goală în pat cu amantul FOTO

Scandal monstru în lumea interlopă. Ramona, supranumită "Diamantul roz", l-ar fi "tradus" pe Adrian Corduneanu, chiar cu unul dintre marii rivali!

13 mart. 2020, 13:00
Adrian Corduneanu, înşelat de soţie cu un RIVAL. Va fi război în lumea interlopă: pozată goală în pat cu amantul FOTO

Adrian Corduneanu, zis Beleaua, se afla în închisoare anul trecut, când au apărut primele zvonuri că ar fi fost înşelat de Ramona. Acum, a ieșit la iveală prima dovadă a amantlâcului din lumea interlopă, respectiv o fotografie în care aceasta apare în pat alături de alt bărbat, scrie Cancan. A urmat o criza extremă de gelozie a lui Adrian Corduneanu, după ce a aflat că „Diamantul roz” îşi pierde din strălucire din cauza adulterului. Interlopul din Iaşi l-a suspectat chiar şi pe fratele său pe care îl acuza că i-a „corupt” soţia, fapt pentru care a jurat răzbunare.

„Mă eliberez şi vă împuşc pe capete!”, a ameninţat „Beleaua”.

Adrian „Beleaua” Corduneanu s-a făcut frate de cruce în puşcărie cu un ucigaş celebru. „Am împărţit celula. E super băiat!”

Potrivit informațiilor care au însoțit fotografia, instantaneul a fost realizat în perioada în care Ramona Corduneanu a susținut că a plecat / fugit în Anglia. Iar „inculpatul” cu care s-a fotografiat goală în pat ar fi un tânăr din București, pe care l-ar fi cunoscut pe o aplicație de socializare, unde „Diamantul Roz” era extrem de activă în perioada în care aștepta eliberarea soțului din închisoare, scrie Cancan.

SCANDALOS! Prescripţii, achitări şi pedepse reduse în procesul clanului Corduneanu. Care au fost sentinţele iniţiale VIDEO

Ramona ar fi avut o escapadă și cu un cunoscut membru al grupării „Giulesti”. Femeia ar fi fugit de acasă pentru Expres, fratele afaceristului Sheriff, patronul unei renumite firme de taxi.

„Orice cuplu care nu se ceartă înseamnă că nu se iubește. Relația cu Adrian este una bună, așa a fost mereu. Suntem o familie fericită, având în vedere situația dată”, declara acum ceva timp Ramona Corduneanu.