Adrian Cristea se destăinuie. Vezi cine e cea mai importantă femeie din viaţa lui

Adrian Cristea, fotbalistul Petrolului, a acceptat să mărturisească pentru Libertatea care sunt lucrurile care îl fac cel mai fericit și a dezvăluit care este cea mai importantă femeie din viața lui. El dezaprobă voalat scandalurile din ultima vreme, în care sunt implicate Tania Budi și Bianca Drăgușanu și spune că s-a simțit afectat de această situație.

RomaniaTV.net
28 sept. 2012, 09:07

„M-au afectat scandalurile. Eu sunt omul căruia nu îi place să își expună viața personală în public. Ce s-a întâmplat la televizor, scandalurile, discuțiile nu puteau să mă lase indiferent. Dar, fără să dau nume, vreau să spun că e urât să îți speli în public rufele, să scuturi praful din casă. Fiecare înțelege ce vrea din asta”, a declarat Adrian Cristea.

Fotbalistul a mărturisit că cea mai importantă femeie din viața lui este fetiţa sa, Rania, alături de care încearcă să petreacă cât mai mult timp. „Am fost împreună de ziua ei, i-am cumpărat cadouri împreună cu mama ei. Am luat-o cu mine la un antrenament. Ne-am jucat cu mingea și a fost foarte bucuroasă”, a mai spus Cristea.