Adrian Daminescu, diagnosticat cu cancer la plămâni, nu renunţă la fumat! „Vindecarea şi chiar şi boala vin de la cap!”

Adrian Daminescu suferă de o boală cruntă, mai precis de cancer la plămâni. Artistul urmează tratamentul impus de medici și intenționează să revină pe scenă, dar în ciuda diagnosticului crunt n-a renunțat la fumat.

01 feb. 2023, 22:14
Adrian Daminescu, diagnosticat cu cancer la plămâni, nu renunţă la fumat! „Vindecarea şi chiar şi boala vin de la cap!”
Adrian Daminescu, diagnosticat cu cancer la plămâni, nu renunţă la fumat! "Vindecarea şi chiar şi boala vin de la cap!"

Adrian Daminescu, diagnosticat cu cancer la plămâni, nu renunţă la fumat! Artistul în vârstă de 66 de ani s-a retras din viața publică după aflarea diagnosticului, dar acum este gata să revină pe scenă, mai ales că a avut parte de cel mai bun tratament, ceea ce-l face să poată ține boala sub control.

„Acum sunt bine. Am cancer la plămâni. Mă voi întoarce pe scenă, nu am renunțat. Acum am însă o perioadă de post tratament, în care trebuie să stau mai cuminte”, a declarat Adrian Daminescu pentru Impact.

Citeşte şi: Codrin Ştefanescu a slăbit 13 kg, dar refuză operaţia. Dr. Monica Pop: „Nu știu ce fel de cancer are dânsul”

Cu toate că fumatul este principalul factor care declanşează cancerul la plămâni, artistul nu poate renunţa la acest viciu: „Vindecarea și chiar și boala vin de la cap. Toți tâmpiții ăștia te otrăvesc cu pozele și cu ce scrie pe pachetul de țigări. Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă crezi în ea”.

Citeşte şi: Frumoasa doctoriță Diana a pierdut lupta cu cancerul. „Cand îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască!”

În momentul în care a aflat că suferă de cancer, Adrian Daminescu era directorul Circului Metropolitan, funcţie în care a fost numit după înlocuirea lui Bogdan Stanoevici, care a încetat din viață în spital, în timpul pandemiei de Covid-19.