Frumoasa doctoriță Diana a pierdut lupta cu cancerul. „Cand îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască!”

Superba tânără din Constanța, care spera să îi vindece pe cei bolnavi, s-a luptat chiar ea până în ultima clipă, însă boala a răpus-o. Diana s-a stins din viață la numai 27 de ani. Familia este devastată: „Dumnezeu te ține în brațe acum, Di̇ana mea bună!”

25 ian. 2023, 14:33

Trupul neînsuflețit al Dianei Popescu, tânăra din Constanța care a pierdut lupta cu cancerul, a fost adus în țară și depus la biserică. Fata s-a luptat din răsputeri cu boala, fără să renunțe vreo clipă la visul ei de a deveni medic și de a salva vieți. Înainte să treacă la cele veșnice, tânăra doctoriță se afla într-un spital din Turcia unde primea îngrijiri medicale. Diana urmează să fie înmormântată joi.

Citește și: Doliu în lumea modei. A murit la doar 27 de ani: „Era un suflet atât de frumos”

„Trupul neînsuflețit al Dianei este depus în biserica noastră, Sf.Ierarh Vasile cel Mare din Constanța, str.Ion Neculce, nr.2G, cartier Inel 2. Slujba stâlpilor va avea loc astăzi, 25 ianuarie, la ora 18.00, iar înmormântarea va fi oficiată mâine,  joi, 26 ianuarie, la ora 11:00. Cei ce doriți să-i aduceți un ultim omagiu sunt așteptați la locația menționată! Dumnezeu s-o ierte!”, a anunțat preotul Jean Ion

Familia acesteia este devastată. Anii întregi de luptă, eforturi și speranțe s-au stins în câteva secunde. Mama fetei, Liliana Popescu, a fost alături de aceasta în fiecare clipă și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-și salva fiica.

„Cand îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască! Azi a chemat-o pe Diana , buna si frumoasa mea copilă! Deşi a luptat şi şi-a dorit nespus să învingă boala, aceasta a fost mai puternică! Vă mulțumesc că ați fost alături de ea în tot acest timp, vă mulțumesc că v-ați rugat, că ați donat şi că ați crezut în vindecarea ei. Vă vom anunța locul şi data înhumării, în zilele ce urmează! DUMNEZEU TE ȚINE ÎN BRAȚE ACUM,DİANA MEA BUNĂ!”, a scris mama tinerei într-o postare pe Facebook.

Cancerul i-a răpit sufletul pereche. Diana s-a ridicat la Dumnezeu.

Iubitul Dianei, Mircea Sebastian Palade speră ca la un moment dat sufletele lor să se reîntâlnească în ceruri. Acesta i-a promis că va încerca să fie puternic așa cum i-a promis.

„Dia mea, îți mulțumesc că mi-ai permis să fac parte din viața ta!Am învățat atât de multe de la tine!Am dus împreună atâtea lupte!Am trăit atâtea emoții, bucurii și tristeți. Tu știi că aș face din nou același lucru, acum și întotdeauna și în toate viețile viitoare!Am sperat până în ultima clipă că bunul Dumnezeu va face o minune pentru tine!Pentru noi, pentru viitorul nostru.Aveam atâtea vise și atâtea planuri de realizat! Te voi iubi mereu! Voi fi puternic, așa cum ți-am promis!
Drum lin către îngeri! Cândva ne vom regăsi!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Diana se afla la terapie intensivă de mai multe zile. Pentru că respira cu foarte mare dificultate, medicii au decis să o intubeze. Doar speranța, credința și rugăciunile o mai țineau în viață. Din păcate, tânăra a murit sâmbătă, 21 ianuarie, după lungi suferințe. În 2021, Diana își spunea povestea pentru ca oamenii cu suflet mare să o ajute cu strângerea banilor pentru tratamente. Din păcate, în unele situații banii nu sunt suficienți pentru a salva o viață.

,,Numele meu este Diana Popescu și am 26 de ani, visul meu dintotdeauna a fost să devin medic, să ajut oamenii aflați în suferință, dorința insuflată de mama mea care este asistent medical. Dar viață a avut alte planuri pentru mine și în toamna anului 2016, când eram anul 3 la Facultatea de Medicină, am fost diagnosticată cu sarcom de părți moi la coapsă dreapta și metastaze pulmonare. Norocul meu a fost să descopăr o echipa de medici minunați la Spitalul din Turcia, medici care au luptat cot la cot cu mine, să-mi salveze viață. Am urmat un tratament dur, am suferit, am plâns, m-am simțit de multe ori înfrântă de boală, însă nu am cedat.

Am luptat și cancerul a intrat în remisie. În tot acest timp nu am renunțat la visul meu și anul trecut am absolvit cu brio Facultatea de Medicină, devenind medic. Din păcate, nu am putut practică deoarece cancerul a recidivat, de dată asta mult mai agresiv, acum am metastază la sân, metastază la creier care îmi pune în pericol viață, și leucemie cronică. Șansă mea să mă salvez și să-mi continui viață este un nou tratament în Turcia, tratament care include și o operație pe creier, deoarece metastaza de la creier îmi afectează iremediabil vederea și îmi pune în pericol viață”.

Citește și: Doliu în lumea afacerilor! Un cunoscut om de afaceri și politician s-a strins din viață la exact 4 ani de la decesul soției