Adrian Despot rupe tăcerea cu privire la interviul celebru care a făcut înconjurul internetului. Ce părere are despre reporteriță

După 15 ani de la interviul viral oferit de Adrian Despot, artistul face lumină cu privire la motivul pentru care s-a enervat la momentul respectiv. Iată ce părere are solistul trupei „Vița de Vie” despre reporterii din domeniul muzical.

07 iun. 2023, 16:49
Adrian Despot rupe tăcerea cu privire la interviul celebru care a făcut înconjurul internetului. Ce părere are despre reporteriță
Adrian Despot rupe tăcerea cu privire la interviul celebru care a făcut înconjurul internetului. Ce părere are despre reporterița respectivă: „Nu aveau niciun fel de legătură, nu știau absolut nimic”

Adrian Despot este un artist extraordinar și o piesă extrem de importantă pentru puzzle-ul rockului românesc. Acesta este solistul trupei „Vița de Vie”, formație care afla ce înseamnă succesul în anul 1999, perioadă în care albumul „Fenomental” se afla în topuri. De atunci, trupa a lansat nenumărate albume care care le-au atras milioane de fani din întreaga țară.

Citește și: Ce pensie are bunica Gherghina, faimoasă pe TikTok: „E bine că pot să trăiesc”. Câţi bani face din vizualizări şi contractele de publicitate

În urmă cu 15 ani, Adrian Despot a oferit un interviu în timp ce se afla la un eveniment. Acest interviu a devenit viral, din cauza reacției pe care a avut-o artistul. Întrebările repetitive și fără sens ale reporteriței l-au călcat pe bătături pe cântăreț, care la un moment dat a răbufnit. Acum, la atât de mulți ani distanță, Adrian Despot a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a fost adus în discuție acest interviu celebru. Acesta a explicat ce l-a deranjat la momentul respectiv, dar a cum se raportează acum la acel episod.

Ce spune Adrian Despot despre jurnaliștii din industria muzicală

„Într-o oarecare măsură! În 2008 parcă, YouTube-ul abia se năștea și termenul ăsta de viralizare era în fașă! Pe vremea respectivă eram jurat la Prima TV în cadrul emisiunii MegaStar. Operatorul care a filmat respectivul moment cu reporterița în momentul în care a plecat de la club s-a dus în platou, a descărcat filmulețul și l-a pus pe internet. A două zi când am intrat la Prima am fost cumva primit în aplauze de către operatori! Cumva reușisem să răzbun tagma lor! Nu mi-a plăcut niciodată să mă fac remarcat prin orice altceva decât prin muzică și oricât de funny și de proverbial a rămas acest moment cred că sunt singurul căruia îi pare rău că s-a întâmplat dintr-o singură perspectivă și anume așa cum spuneam mai devreme nu-mi doresc să fac rău nimănui și dacă prin ce am făcut și ce s-a întâmplat i-am produs vreo neplăcere sau vreun rău respectivei domnișoare îmi pare rău!”.

Acesta a mai subliniat că este posibil ca reporterița respectivă să se bucurat totuși de faima pe care a primit-o la momentul acela. Totuși, Adrian Despot și-a mai exprimat nemulțumirea cu privire la nivelul de profesionalism al jurnaliștilor specializați pe muzică.

„Pe de altă parte este foarte posibil că ea să se fi bucurat de faima pe care a primit-o! De cele mai multe ori, da! Dar din 2008 până acum au trecut foarte mulți ani și marea mea durere se revarsă fix împotriva lipsei de profesionalism a oamenilor din industria muzicală și a reporterilor de gen pe muzică! Adică noi încercăm pe partea noastră să fim cât putem de profesioniști, iar oamenii care se ocupau de muzică și cei care făceau reportaje și așa mai departe nu aveau niciun fel de legătură cu muzică, nu știau absolut nimic! Mintea mea era în Q Magazine și în toate revistele de specialitate de afară în care se scrie despre muzică, despre artiști, despre armonii, forme, albume și așa mai departe, iar aici nu se făcea absolut nimic! Se făcea ceva după ureche! În mine s-au schimbat lucrurile între timp!”, a mai spus Adrian Despot.

Citește și: Cum poți desface o sticlă de bere cu ajutorul părului. Moduri inedite de a scoate capacul sticlei dacă nu ai un desfăcător