Ce pensie are bunica Gherghina, faimoasă pe TikTok. Câţi bani face din vizualizări şi contractele de publicitate

La 73 de ani, bunica Gherghina este vedetă pe TikTok, unde are o notorietate uriașă. Pe lângă banii care îi vin din postările cu diferite preparate și nu numai, bătrâna primeşte şi pensie de la statul român.

07 iun. 2023, 16:35
Ce pensie are bunica Gherghina, faimoasă pe TikTok. Câţi bani face din vizualizări şi contractele de publicitate
Ce pensie are bunica Gherghina, faimoasă pe TikTok: "E bine că pot să trăiesc". Câţi bani face din vizualizări şi contractele de publicitate

Ce pensie are bunica Gherghina, faimoasă pe TikTok. Femeia susţine că a reușit să scape de datorii, prin numărul de vizualizări de pe TikTok și prin contractele de publicitate, deoarece pensia de 1.480 de lei nu i-ar ajunge să-și acopere toate cheltuielile. De asemenea, cu banii pe care îi produce, femeia își ajută și familia și nu are de gând să se oprească aici.

„Nu știu așa să spun cât am făcut cel mai mult, dar e bine că pot să trăiesc. Mi s-a schimbat viața de zi cu zi. E o sursă de venit mai bună decât pensia mea care e de 1.480 lei. Nu știu așa precis să spun. Doar noi în casă folosim banii. Nu mai am datorii. Nu m-a interesat de cei care au zis că ce caut, că sunt bătrână”, a dezvăluit bunica Gherghina la Antena Stars.

Citeşte şi: Bunica Gherghina, celebră pe Tik Tok, i-a uimit pe jurații de la Chefi la cuțite: „De când am făcut atâtea vizualizări simt că întineresc, nu mă mai doare nimic”

Bătrâna a devenit celebră pe TikTok după ce nepoata ei, Cătălina, i-a propus într-o zi să o lase să o filmeze, fiindcă face foarte multe glume. Acum, bunica Gherghina adoră să stea pe Tik-Tok, să facă live-uri și să le gătească urmăritorilor ei, care sunt deja peste 600.000!

Citeşte şi: Reţeta de biscuiţi a bunicii Gherghina a cucerit TikTok-ul. Uite cât de simplu se prepară VIDEO

„Eu sunt mai haioasă așa, mai dansez prin casă cu Cătălina, îi arăt, ea nu. Eu mă mai fac așa, mai ales melodia lui Luis Gabriel, „Toate diamantele”, Luis Gabriel e feblețea mea și îmi place. Mai făceam câte o glumă, ea mă filma. Zic, dar de ce mă filmezi? Ei, să te am așa, când o să mor. Într-o zi m-a întrebat dacă nu vreau să mă pună pe TikTok. Mi-a zis că o să îmi placă și că o să văd eu unde ajung. Când a pus primul videoclip, imediat au urcat de îmi era și frică. Îmi place și la ora actuală pe TikTok, îmi place să fac live”, a mai declarat bunica Gherghina.