Cum poți desface o sticlă de bere cu ajutorul părului. Moduri inedite de a scoate capacul sticlei dacă nu ai un desfăcător

Probabil că fiecăruia dintre noi i s-a întâmplat cel puțin o dată în viață să se afle în situația de a vrea să desfacă o sticlă de bere și să constate că nu are desfăcător. Din fericire, există o mulțime de metode ingenioase cu ajutorul cărora poți scoate capacul metalic.

07 iun. 2023, 16:39
Cum poți desface o sticlă de bere cu ajutorul părului. Moduri inedite de a scoate capacul sticlei dacă nu ai un desfăcător
Cum poți desface o sticlă de bere cu ajutorul părului. Una dintre aceste metode a fost explicată într-un video postat pe TikTok.

Cum poți desface o sticlă de bere cu ajutorul părului

Oricât ar părea de incredibil, chiar este posibil să scoți capacul cu părul. Singura condiție este să ai părul lung. Este super-simplu. Iată:
@magdyz #stitch with @Gabriela Müller ♬ original sound – magdyz

Citeste si Cum să ai cea mai bună conexiune la internet. Cât de sus trebuie să fie amplasat routerul pentru un semnal mai bun

Moduri inedite de a desface capacul unei sticle de bere dacă nu ai desfăcător

O foarfecă, o lingură, o brichetă, catarama curelei, o coală de hârtie sau o foaie de ziar, un elastic de cauciuc, 0 verighetă, o șurubelniță, un clește, o masă sau o ușă sunt tot atâtea metode prin care poți scăpa de dopul sticlei, potrivit cumsa.ro

Deschide foarfeca și încearcă să răsucești. Rotește sticla, pentru a deschide capacul pe țoață suprafața.

Lingura sau coada lingurii pot ține locul unui desfăcător.

Dacă ești fumător, cu siguranță ai o bricheta asupra ta. Aplici aceeași metodă ca și cu lingura.

Catarama curelei poate fi desfăcătorul perfect dacă o folosești exact ca în poză.

Chiar și un elastic de cauciuc poate fi folosit pentru deschiderea unei sticle. Pune elasticul în jurul capacului și încearcă să îl scoți.

În cutia cu scule vei găsi nenumărate obiecte pentru a deschide orice sticlă îmbuteliată. Așază capătul unei șurubelnițe cu cap plat sub capac, apoi utilizează pârghia pentru a slăbi capacul până se va desprinde. Acest lucru poate fi făcut și cu ajutorul unui clește de tip papagal, strângând ușor sub capac și apoi să ridici până când acesta va ieși.

Marginea unei mese sau tocul ușii te pot ajuta să scapi de dopul metalic. Fixează sticla de bere, apoi lovește capacul. Nu în ultimul rând, poți scoate capacul și cu ajutorul verighetei. Nu îți face, totuși, un obicei din asta, petru că verigheta se poate zgâria ușor.

Citeste si Trucuri pentru a dezgheţa congelatorul. Este bine să faci asta de două ori pe an