Adrian Minune a făcut lumină în cazul scandalului din benzinărie. Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Sorinel Puștiu

Adrian Minune a făcut câteva lămuriri cu privire la scandalul în care el și Sorinel Puștiu au fost implicați în urmă cu o săptămână.

17 iul. 2023, 15:11
Adrian Minune a făcut lumină în cazul scandalului din benzinărie. Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Sorinel Puștiu
Adrian Minune a vorbit despre scandalul cu Sorinel Puștiu

Săptămâna trecută, unscandal uriaș lovea lumea manelelor. În mass-media a circulat informația potrivit căreia Adrian Minune și Sorinel Puștiu au făcut mare scandal într-o benzinărie din Ploiești. Aceștia se întorceau de la un eveniment la care au cântat împreună, dar se pare că pe drum au apărut neînțelegeri, care ar fi dus la presupusa ceartă.

Citește și: Adi Minune şi Sorinel Puştiu, scandal în benzinărie. Cei doi manelişti şi-au aruncat vorbe grele după ce au cântat împreună la un eveniment

Adrian Minune a dorit să lămurească zvonurile apărute în mediul online, așa că a vorbit despre acest subiect pe rețelele sale sociale.

Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, într-o benzinărie, cei doi fiind însoțiți de Alex Botea, ginerele lui Sorinel Puștiu, dar și fratele lui Adi Minune. Disputa ar fi început atunci când au vrut să împartă banii primiți în urma evenimentului, moment în care Adrian Minune l-ar fi jignit pe Alex Botea, lucru care l-a deranjat pe Sorinel Puștiu.

Citește și: Sorinel Puștiu, interzis în America. Motivul pentru care manelistul este tratat ca un infractor de autoritățile americane

La câteva zile de la apariția zvonurilor, Adi Minune a decis să clarifice situația, spunând despre Sorinel și Alex că fac parte din familia sa și că îi sunt prieteni buni.

„Vreau să știți că ce a apărut este o minciună. Sorinel e neamul meu, e familia mea, Alex la fel, ăștia fac parte din familia mea. Adrian vă iubește și vă mulțumește!”, a fost mesajul manelistului, în mediul online.

@adrian_minune_111111 #fyp ♬ sunet original – Adrian Simionescu 1

Surse din anturajul cântăreților ar fi spus încă de când s-a aflat despre scandal că cei doi se vor împăca repede, deoarece îi leagă o prietenie strânsă, de foarte mulți ani.