Sorinel Puștiu, interzis în America. Motivul pentru care manelistul este tratat ca un infractor de autoritățile americane

Sorinel Puștiu, interzis în America. Manelistul a primit o veste proastă din partea autorităților americane. Reprezentanții Ambasadei SUA la București au decis să nu-i mai acorde acestuia viză după ce faimosul lăutar ar fi încălcat legile acestei țări.

13 mart. 2023, 12:15
Sorinel Puștiu, interzis în America. Motivul pentru care manelistul este tratat ca un infractor de autoritățile americane
Sorinel Puștiu, interzis în America

Sorinel Puștiu, interzis în America. În ultima vreme, mulți dintre maneliști au început să prindă din ce în ce mai multe contracte în SUA, care sunt extrem de bine plătite. Artiștii pleacă acasă cu sume care se ridică la nivelul zecilor de mii de dolari.

Citește și: Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a pozat cu manelistul Sorinel Puştiu şi familia lui

Sorinel Puștiu, interzis în America

Celebrul manelist ar fi stat în SUA mai mult decât îi permitea viza artistică. Prin urmare, reprezentanții Ambasadei SUA la București ar fi decis să nu-i mai acorde viză. Sorinel ar fi încercat să ajungă în America prin mai multe artificii, inclusiv ca simplu turist, dar s-a lovit, mereu, de refuzul categoric al autorităților de peste Ocean, scrie Spynews.ro.

Sorinel Puștiu și soția lui au retrăit momentul unic de acum 25 de ani, când au fost în fața altarului, însă de data aceasta după ce se cunoșteau de o viață și cu copiii și nepoții în spatele lor.

Cei doi au vrut să sărbătorească nunta de argint ca la carte, astfel că nu au ezitat și au organizat o petrecere fastuoasă, unde numeroase nume mari au fost prezente. Printre acestea se numără inclusiv Florin Salam cu Roxana Dobre, Tzancă Uraganu, și alte vedete și nume mari.

Bineînțeles, Tzancă Uraganu a fost cel care a întreținut atmosfera toată noaptea, mai ales că totul s-a desfășurat într-o locație de vis, cu un aranjament desprins parcă din cele mai frumoase povești, și bineînțeles, cu un meniu și o atmosferă pe măsură.