Adrian Minune a lansat primul colind alături de artişti consacraţi. VIDEO

De sărbători, Adrian Minune a înregistrat o premieră: a lansat un colind alături de mai mulţi artişti, printre care şi fiica lui cea mare.

21 dec. 2021, 09:54
Adrian Minune a lansat primul colind alături de artişti consacraţi. VIDEO

Adrian Minune a lansat primul său colind alături de artişti consacraţi precum Minodora, Maria Constantin, Kristiyana și Karmen. Este vorba despre piesa „Ca acasă nu-i niciunde”, care s-a filmat acasă la Minodora.

De-a lungul timpului, artistul a abordat mai multe genuri muzicale. A recunoscut, însă, că nu i-a fost deloc uşor să cânte colinde, dar s-a străduit să iasă cât mai bine.

Mie mi-a fost cel mai greu să trec dintr-o parte în cealaltă, cu toate că eu cânt mai multe genuri de muzică, dar Adrian să cânte un colind … am încercat cât de cât să fiu acolo”, a spus Adrian Minune, în platoul emisiunii Xtra Night Show, potrivit spynews.

Cum s-a născut colindul „Ca acasă nu-i niciunde”

Adrian Minune a povestit că ideea colindului i-a venit într-o seară când erau toţi adunaţi la Curtea de Argeş şi se uitau la televizor.

Am fost la cineva la Curtea de Argeş şi am zis că dacă tot suntem adunaţi, hai să facem ceva înainte de sărbători. Liviu (Mihon – soţul Minodorei, n.red.) m-a sunat a doua zi, vezi că am făcut colindul„, a povestit Adi Minune la Teo Show.

Aveam o linie melodică, doar o parte, i-am cântat-o naşului (Adrian Minune este naşul de cununie al cuplului Minodora şi Liviu Mihon – n.red.), el a cântat-o pe a doua, a treia zi i-am dat textul la făcut Mariei Constantin, l-a făcut, eu l-am mai modificat, aşa a ieşit. Stăteam la masă într-o seară şi ne uitam la colinde, pe munţi cu zăpadă, şi Adi a zis: Uite, vreau şi eu aşa„, a povestit Liviu Mihon în emisiunea lui Teo.

O premieră și Karmen Simionescu

Şi nu doar pentru Adi Minune a fost o premieră interpretarea unui colind, ci şi pentru fiica lui Karmen. Tânăra a recunoscut că i-a fost greu să-și ajusteze vocea pentru un colind.

Citeste si Maneaua celebră a lui Adrian Minune cu care FCSB a sărbătorit victoria cu Universitatea Craiova. „Asta ne place, asta cântăm!” VIDEO

Pentru mine e prima dată în viață când cânt un colind oficial și alături de niște valori în adevăratul sens la cuvântului. Chiar a fost o provocare. (…) N-am știu cum să abordez situația, dar eu cred că am reușit și sunt mândră de acest proiect alături de familia noastră”, a mărturisit Karmen în emisiunea de la Antena 1.

Citeste si Adi Minune şi Cati Simionescu, momente impresionante. Îmbrăţişări şi râuri de lacrimi după momentele de cumpănă pe care le-au traversat în ultimele luni