Adrian Minune a luat o decizie drastică: „Carmen n-o să mai meargă la şcoală”

Adrian Minune este supărat pentru decizia lui Carmen şi crede că a fost influenţată de iubitul de 19 ani. Însă s-a decis să-l accepte pe acesta în calitate de ginere. Numai că asta înseamnă pentru Franco şi multe responsabilităţi.

RomaniaTV.net
15 mai 2014, 06:14
Adrian Minune a luat o decizie drastică: „Carmen n-o să mai meargă la şcoală”

„Eu simt că nu mi-am îndeplinit datoria de tată până la final. Când fata ar fi avut 18 ani, i-aş fi dat o casă, o maşină. Aşa, simt că mi-am făcut datoria pe trei sferturi. Fata mea nu s-a însurat, ci s-a măritat. Asta înseamnă că trebuie să stea în casa bărbatului ei”, a declarat Adrian Minune la emisiunea „Un show păcătos”, potrivit Click.

CITEŞTE ŞI Scandalul din Familia lui Adrian Minune s-a încheiat. CARMEN S-A MĂRITAT

„Carmen n-o să mai meargă la şcoală. Nu la asta. Poate la altă şcoală. Aici mă costă 10-15.000 pe semestru”, a continuat manelistul, sugerând că Franco ar trebuie să-i plătească educaţia iubitei lui dacă ţine la ea.

Adrian Minune a mai spus că spera ca fata lui cea mare să devină o cântăreaţă de succes şi să-şi termine studiile. În noile condiţii, planurile lui s-au schimbat. „Acum mă concentrez asupra băiatului meu. Iar fata cea mică, Adriana, îi va lua locul lui Carmen”, a explicat el.

Adrian Minune, acuzaţii grave: „Franco a bătut-o pe fiica mea”