Adrian Minune, în culmea fericirii de când a aflat că va fi bunic. Primele declarații despre sarcina Adrianei: „Nu înseamnă că am îmbătrânit, ci că sunt mai bogat”

Adrian Minune este în culmea fericirii după ce fata lui cea mică, Adriana va fi din nou însărcinată. Cu toate că Adriana nu a vorbit prea mult pe tema sarcinii, cântărețul a ținut să facă câteva precizări.

03 nov. 2022, 10:21
Adrian Minune, în culmea fericirii de când a aflat că va fi bunic. Primele declarații despre sarcina Adrianei: „Nu înseamnă că am îmbătrânit, ci că sunt mai bogat”

Adrian Minune este în culmea fericirii după ce fata lui cea mică, Adriana va fi din nou însărcinată. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, chiar și pe fiica manelistului care la început nu și-a dat seamă că este gravidă.

Adrian Minune: ”Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat”

Cântărețul se simte nespus de bine după ce familia lui se va mai mări în curând cu un membru. Adrian Minune se simte mai bogat sufletește după cum chiar el a mărturisit.

„Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat”, a declarat cântărețul de manele la Xtra Night Show.

Adrian Minune trece prin momente nu chiar foarte plăcute asta după ce soția lui se confruntă cu ceva probleme de sănătate.

”Cati a fost iar în Turcia, i s-au schimbat pastilele, este ok, totul e ca la carte. Ea urmează un tratament în continuare, va lua pastile toată viața, dar ce-ți oferă Dumnezeu, așa trebuie să iei. Ieri a venit din Turcia, ea a fost acolo, eu am venit la cântat”, a mai mărturisit cântărețul.

Adriana Simionescu declarații despre sarcină

Fiica cea mică a manelistului poartă în pântece primul ei copil. Cu toate că este foarte fericită, preferă momentan să fie cât mai rezervată cu privire la sarcină.

„Da, este adevărat, sunt însărcinată. Nu vreau să spun acum nimic. Vreau să mai stau puțin, să îmi crească burta. Trebuie să treci puțin de perioada aia în care primul trimestru e cel mai complicat”, a povestit aceasta pentru wowbiz.

Adriana Simionescu se pregătește și de căsătoria cu tatăl copilului ei.

Citește și: De ce este indicat să pui câteva linguri de bicarbonat de sodiu în cuptor. Iată trucul simplu

Citește și: Carmen Iohannis a împlinit 62 de ani. Ce a apărut pe pagina sa de Facebook