De ce este indicat să pui câteva linguri de bicarbonat de sodiu în cuptor. Iată trucul simplu

Gospodinele se întrec în trucuri care mai de care mai utile în bucătărie. Când vine vorba de curățenie încercăm tehnici cât mai rapide pentru a ne ușura munca.

03 nov. 2022, 09:22
De ce este indicat să pui câteva linguri de bicarbonat de sodiu în cuptor. Iată trucul simplu

Gospodinele se întrec în trucuri care mai de care mai utile în bucătărie. Atunci când vine despre curățenie, cum trăim în secolul vitezei,  ne place să facem lucrurile cât mai repede posibil.

De ce este indicat să pui câteva linguri de bicarbonat de sodiu în cuptor

Știm cu toții cât de util este bicarbonatul de sodiu și totodată este de nelipsit din casa fiecărei persoane. Ceea ce puțini știu este că dacă punem câteva linguri de bicarbonat de sodiu în cuptor atunci când este plin de grăsime, se curăță foarte bine. Tot ce îți trebuie este să ai la îndemână un bol mic.  În bolul cu pricina poți pune  zece linguri de bicarbonat de sodiu, trei linguri de sare mare de bucătărie și patru linguri de apă fierbinte. Ingredientele se amestecă foarte bine până când se obține o pastă. Puneți pasta în cuptor peste partea cu grăsime și lasați-o să acționeze timp de douăzeci de minute.

Ce beneficii are bicarbonatul de sodiu

Unul dintre beneficii este că scade aciditatea gastrică. De asemenea, combate gripa și răceala. Bicarbonatul este capabil să faciliteze eliminarea virusului ce cauzează gripă sau răceală. De asemenea, ajută la detoxifierea organismului, și face mai uşoară recuperarea. Atunci când avem pietre la rinichi este foarte recomandat.  De asemenea în tratarea candidei bicarbonadul de sodiu este foate util. Previne de asemenea infecțiile urinare și te scapă chiar și de picioare umflate. Prepară o pastă din tei  linguri de bicarbonat de sodiu şi apă în care să inmoi unghiile pentru câteva minute. Dacă ai unghiile galbene sau pătate din cauza lacurilor, atunci ai găsit soluția ideală.

Citește și: Cea mai gustoasă reţetă de vinete pe care ai încercat-o vreodată

Citește și: Cine este „Diamantul roz” și cum a ajuns să aibă probleme cu legea. Viața tumultoasă a Ramonei Corduneanu, soția lui Adrian ”Beleaua” Corduneanu