Adrian Mititelu l-a dat afară pe Flavius Stoican de la FC U Craiova din puşcărie! Ce ordin a încălcat antrenorul

Flavius Stoican a fost demis, miercuri, de la FC U Craiova, la nici o lună de când a fost instalat ca antrenor principal, pe 6 octombrie! Echipa va fi condusă în următoarea perioadă de interimarul Bobi Verdeș.

03 nov. 2021, 15:54
Adrian Mititelu l-a dat afară pe Flavius Stoican de la FC U Craiova din puşcărie! Ce ordin a încălcat antrenorul

Adrian Mititelu l-a dat afară pe Flavius Stoican de la FC U Craiova din puşcărie! Flavius Stoican a fost demis, miercuri, de la FC U Craiova, la nici o lună de când a fost instalat ca antrenor principal, pe 6 octombrie! Echipa va fi condusă în următoarea perioadă de interimarul Bobi Verdeș.

Adrian Mititelu l-a dat afară pe Flavius Stoican de la FC U Craiova din puşcărie!

„Flavius Stoican și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării.  Bobi Verdeș va fi antrenor principal interimar”, este anunţul clubului din Bănie. GSP scrie că totul a plecat de la meciul din Cupă, pierdut cu Sepsi, 0-1, la Tr. Severin. Adrian Mititelu e furios că antrenorul nu i-a respectat unele cerințe de ordin tactic, legate inclusiv de jucătorii folosiți, și a cerut, ca Flavius Stoican să fie înlăturat!

Adrian Mititelu jr, interzis un an pe stadioane. Prima reacție: „Nu pot să cred! Ce am făcut?”

„Despărțirile sunt ceva normal. Noi, oamenii și societatea le condimentăm cu dramatism. Am fost chemat să ajut, lucru pentru care îi mulțumesc domnului Mititelu.  Am venit și am muncit. Am vrut să construim din mers, dar deocamdată atât s-a putut. Eu atât am putut.  Restul e istorie!”, a spus Flavius Stoican. Antrenorul de 44 de ani a ajuns la FCU Craiova la începutul lunii octombrie, când l-a înlocuit pe Adrian Mutu. Cu el pe bancă, oltenii au disputat patru partide (trei în Liga 1 și una în Cupă). Are o victorie, 2-0 cu Gaz Metan, două înfrângeri (0-1 cu Sepsi în Cupă, 0-1 cu UTA) și un egal, 0-0 cu Rapid.