Adrian Mutu, CORECŢIE din partea lui Jean Vlădoiu. O dată, de două ori, a treia oară m-am dus după el şi am rezolvat problema!”

Jean Vlădoiu a dezvăluit cum l-a pus la punct pe Adrian Mutu, care tocmai sosise la Dinamo de la FC Argeș. "Briliantul" a avut parte de o corecție fiindcă nu a respectat indicațiile din timpul unui antrenament condus de Cornel Dinu.

28 feb. 2020, 11:07
Adrian Mutu, CORECŢIE din partea lui Jean Vlădoiu. O dată, de două ori, a treia oară m-am dus după el şi am rezolvat problema!”

Jean Vlădoiu a povestit cum l-a pus la punct pe Adrian Mutu.

Sex în vestiarul naţionalei la Euro 2000! Cu ce femeie a fost surprins Adrian Mutu în camera de masaj

„Pe Mutu l-am alergat la Dinamo fiindcă nu dădea pase! L-a adus Nețoiu la noi! Ne-am trezit cu el la Săftica, exersam anumite exerciții. Mutu a fost introdus în timpul ședinței și trebuia să paseze la niște scheme, dar el a dat cu exteriorul în poartă. O dată, de două ori… A treia oară m-am dus după el și am rezolvat problema. Era un puști teribilist, dar un fotbalist foarte bun. Așa sunt cei mai tineri, cum a fost Sânmărtean, magicieni… Nu prea mi-au plăcut genul ăsta de tineri. Eu când am venit la Steaua în 1990, se juca la antrenament doar din două mișcări: preluare și pas. Era un respect al jucătorilor tineri pentru cei mai în vârstă”, a declarat Jean Vlădoiu la Prosport Live.

Adrian Mutu, noi probleme din cauza scandalului drogurilor de la Chelsea. Ce s-a întâmplat, de fapt, în 2004

Jean Vlădoiu a evoluat în carieră pentru FC Argeș, Steaua, Rapid, FC Koln, Dinamo, Kickers Offenbach, Universitatea Craiova și UTA Arad.