Adrian Mutu, noi probleme din cauza scandalului drogurilor de la Chelsea. Ce s-a întâmplat, de fapt, în 2004

Adrian Mutu a tinut sa le raspunda celor care au criticat numirea sa in functia de selectioner al nationalei de tineret, avand in vedere ca in perioada in care era jucator a fost suspendat pentru consum de droguri.

05 feb. 2020, 13:48
Adrian Mutu, noi probleme din cauza scandalului drogurilor de la Chelsea. Ce s-a întâmplat, de fapt, în 2004

Adrian Mutu a dat uitarii scandalurile din trecut si spune ca acum nu mai are probleme de acest gen.

Adrian Mutu, dezvăluiri în premieră despre scandalul drogurilor de la Chelsea. „Ştiu ce am făcut”

„M-am reabilitat! Am alte prioritati, am luat-o pe alte cai. Am lasat trecutul in urma. Sunt niste decizii pe care le-am luat gresit. Mi le asum si merg mai departe. Deciziile din trecut au fost controversate la acea vreme”, a spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu, INTERZIS în Japonia. Motivul pentru care selecţionerul naţionalei de tineret riscă să rateze JO 2020 de la Tokyo

Adrian Mutu a mai adaugat ca problemele pe care le-a avut in trecut il vor ajuta in relatia cu tinerii fotbalisti.

„Este foarte adevarat si poate eu sunt persoana care trebuia sa fie pentru acesti copii. Eu stiu ce am gresit si ce decizii am luat. O sa le dau sfaturi baietilor sa nu-si pericliteze viitorul prin niste alegeri gresite. Eu le-am trait pe pielea mea si le stiu”, a mai spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu, dezvăluiri-bombă despre „Cazul Cocaina”. Ce i-a spus Jose Mourinho şi cum a fost prins DROGAT

Adrian Mutu a fost prins dopat cu cocaină în 2004, pe când era la Chelsea. „Briliantul” consumase substanţa în intervalul 28-30 septembrie, într-o perioadă în care nu se afla în graţiile antrenorului de atunci al lui Chelsea, Jose Mourinho. Adrian Mutu a fost suspendat şapte luni din orice activitate profesionistă, timp în care venit în România unde s-a pregătit alături de Dinamo, antrenată la acea vreme de Ioan Andone. După ispăşirea suspendării, a semnat cu Juventus, însă a urmat o perioadă teribilă prin tribunale, Chelsea cerând daune în valoare de 17 milioane de euro. TAS a anulat însă decizia, suspendînd amenda lui Adrian Mutu, în octombrie 2009.