Adrian Mutu, despre dopajul Simonei Halep: „Sigur joacă cel mai greu meci al vieții ei”

Adrian Mutu a vorbit despre dopajul Simonei Halep. Tenismena a anunțat săptămâna trecută că a fost testată pozitiv la o substanță interzisă. Tenismena româncă riscă o suspendare între doi ani și patru ani.

27 oct. 2022, 13:41
Adrian Mutu, despre dopajul Simonei Halep: „Sigur joacă cel mai greu meci al vieții ei”
Adrian Mutu, despre dopajul Simonei Halep

Adrian Mutu, despre dopajul Simonei Halep. Antrenorul a fost supendat de două ori în cariera sa de fotbalist, prima dată în anul 2004, pe vremea când juca la echipa Chelsea, iar a doua oară s-a întâmplat în anul 2010, pe vremea când evolua pentru Fiorentina.

Citeşte şi: Fiul lui Adrian Mutu, implicat într-un scandal monstru. Mario a ajuns la 5 dimineaţa la Urgenţe

Adrian Mutu, despre dopajul Simonei Halep

La evenimentul de lansare al cărții sale intitulată ‘Revenire din infern-Povestea neștiută a vieții mele’, scrisă în colaborare cu Cătălin Oprișan, Adrian Mutu a declarat că o susține pe Simona Halep, şi ca sportiv, dar şi pentru că este româncă.

Antrenorul Rapid se aștepta la această întrebare, cu atât mai mult cu cât și el a fost prins dopat, de două ori în cariera sa de fotbalist. Acesta a îndemnat pe toată lumea să lase organele abilitate să își facă datoria.

Am crezut că scap. E ultima întrebare, da? O așteptați, da? Haideți ca să… Eu cred că ceea ce pot să spun, pentru că, deocamdată nu știm nimic. Mie îmi pare rău în primul rând pentru Simona prin ceea ce trece. Sigur joacă cel mai greu meci al vieții ei. Sunt alături de ea și din punct de vedere… ca fost sportiv și pentru că e româncă.

 Dar eu cred că ar trebui să lăsăm organele abilitate să își facă datoria. Când vom avea un răspuns clar atunci vom discuta, până atunci, rămâne să fim alături de Simona și să sperăm că vom ști lucrurile mai bine pe viitor„, a declarat Adrian Mutu la evenimentul de lansare al cărții sale ‘Revenirea din infern-Povestea neștiută a vieții mele’, potrivit Viva.ro.