Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare: „Eu mi-am ales singură bărbaţii!”. Cum a debutat relaţia cu Adrian Mutu

Sexy-impresara Anamaria Prodan dezvăluie cum l-a cunoscut pe Adrian Mutu, cărzuia i-aprezis un mare viitor în antrenorat.

18 ian. 2022, 08:41
Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare: „Eu mi-am ales singură bărbaţii!”. Cum a debutat relaţia cu Adrian Mutu

Anamaria Prodan iese la rampă şi face dezvăluiri importante despre viaţa sa profesională. Agentul FIFA a vorbit despre relaţia cu Adrian Mutu, dar şi cum l-a cunoscut pe Briliant.

Anamaria Prodan, schimbare radicală de look. Sexy-impresara și-a pus lentile albastre. Arată de nerecunoscut VIDEO

Anamaria Prodan a vorbit despre meseria de agent, dar şi despre prietenia cu Adrian Mutu. Mai mult, vedeta a vorbit şi despre firma sa de impresariat. „Eu fac totul de la A la Z la firma mea. Nu am colaboratori. Adi era jucător la Fiorentina când m-a sunat. Eu toată viaţa am urât să mă aleagă un bărbat. Eu mi-am ales singură bărbaţii toată viaţa. Nu am suportat asta. Mă refer la toate planurile şi sportiv şi în viaţa personală. Adi era numărul 1 atunci. Când Adi Mutu m-a sunat şi mi-a spus că e el şi vrea să stăm de vorbă toate gagicile din ţara asta trecuseră pe la Adi. Credeam că e caterincă că mă sună pe mine. Am zis, bine, mă, şi am închis. În momentul când vorbeam la masă cu Adi Mutu m-a sunat el. El spunea că vrea să facem un cartel al impresarilor. Cine mai era ca mine atunci”, a dezvăluit Anamaria Prodan la podcastul lui Codin Maticiuc.

Anamaria Prodan s-a declarat recent cucerită de Adi Mutu, selecționerul echipei naționale a României U21, iar aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa „Briliantului”. Anamaria Prodan a dezvăluit pentru ProSport LIVE că Adi Mutu „este top of the line al antrenorilor” și ea crede că selecționerul echipei naționale a României o să fie mai bun decât a fost ca jucător.

Reacția Anamariei Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a făcut publică prima ecografie a bebeluşului pe care-l are cu amanta: „Amanta asta şi acest copil nevinovat vor fi istorie”

Lovitură pentru Laurențiu Reghecampf: „Ține morțiș să-l ajungă pe Cristi Borcea”

Laurențiu Reghecampf se pregătește pentru procesul de divorț cu Anamaria Prodan, care va începe pe 7 februarie. Până atunci, trăiește o poveste de dragoste cu amanta lui, Corina Caciuc, cea care este cu 17 ani mai tânără decât el.

Antrenorul Universității Craiova tocmai a fost făcut praf de cea care i-ar putea deveni cuscră. Silviana Peng, mama Asianei Peng, a lansat un atac fără precedent la adresa lui Laurențiu Reghecampf.

„Cert este un singur lucru: Laurențiu Reghecampf iubește foarte tare femeile, probabil la 59 de ani mă va chema la nuntă, așa în amintirea faptului că ne-am cunoscut odată. E simplu calculul, acum are 46, am mai adăugat 13, cât durează o căsnicie la el. După 13 ani e ”noch einmal, schnell, schnell” (n.r. din nou, rapid, rapid), probabil ține morțiș să-l ajungă pe Borcea din urmă, dacă Borcea are 9 copii… De 3 știm toți la el, dar poate mai sunt vreo 6 de care nu știm, nu-i avem la număr încă.

Omul iubește copiii, asta am văzut, fiindcă îl iubește și pe Răzvan la fel de mult ca pe Asiana și-l respectă pe Răzvan la fel de mult ca pe Asiana și pe proprii lui copii. Nu mai spun, îl iubește pe Bebeto ca și pe Luca. Pe toți copiii îi iubește, e clar, dar iubește și femeile. Poate e de admirat… Nu vreau să mi-l urc în cap pe acest antrenor emerit, dar la mine ce e în gușă e și în căpușă„, a declarat Silviana Peng.


loading...
Partenerii noștri