Zi specială în familia lui Adrian Mutu! E ziua soției sale, Sandra, și tot azi sărbătoresc cinci ani de căsnicie. Mesajul emoționant al antrenorului

Adrian Mutu și-a surprins iubita cu un mesaj special în prima zi din anul 2022.

01 ian. 2022, 12:03
Zi specială în familia lui Adrian Mutu! E ziua soției sale, Sandra, și tot azi sărbătoresc cinci ani de căsnicie. Mesajul emoționant al antrenorului

Alături de un video în care dansau, Adrian Mutu a scris și un text emoționant dedicat soției sale, Sandra, în ziua în care împlinește 28 de ani.

„La mulți ani, iubita mea. Tu ești acea femeie care mi-a transformat imperfecțiunile în perfecțiuni, doar prin atingerea dragostei tale. Te iubesc, frumoasa mea soție!”, a scris el pe Instagram.

În acest an, Adrian și Sandra au petrecut Revelionul acasă, împreună, iar astăzi continuă petrecerea de aniversarea Sandrei. Pe 8 ianuarie va veni rândul lui Mutu să-și serbeze ziua de naștere – va împlini 43 de ani.

Totodată, astăzi, în prima zi din Noul An și de ziua Sandrei Mutu, cei doi sărbătoresc cinci ani de la căsătorie fiindcă da, și-au unit destinele chiar pe 1 ianuarie 2016.

Adrian și Sandra s-au căsătorit după doar zece luni de relație. Ceremonia discretă a avut loc în timpul vacanței pe care o petrec în Cuba.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Un an mai târziu, cei doi au făcut atât petrecerea pentru nuntă, cât și botezul micuțului Tiago, băiatul lor. Evenimentul a avut loc la un restaurant de lux din Capitală. Au avut circa 400 de invitați la ”castelul din inima Bucureștiului”.

Adrian Mutu se află la cea de-a treia căsătorie: Alexandra Dinu (2001-2003), Consuelo Matos Gomez (2005-2013) și Sandra Bachici (2016-prezent).

Citiți și Adrian Mutu va fi noul selecţioner al României. „Briliantul” va conduce campania de calificare la Euro 2024

Citiți și Adrian Mutu a dezvăluit care este marea sa durere sufletească. „Nu e doar trist. E foarte trist!”