SUPER FEMEILE din viaţa lui Adrian Mutu. Care ţi se pare cea mai SEXY? – GALERIE FOTO

Adrian Mutu a anuntat ca va sarbatori Pastile alaturi de parintii sai, deoarece sotia, Consuelo, si cele doua fiice, Adriana si Maya Vega, se afla in Republica Dominicana. De asemenea, Mario, fiul din prima casatorie cu Alexandra Dinu, este in Italia, alaturi de mama sa.

RomaniaTV.net
20 apr. 2014, 09:56

Adrian Mutu a ajuns intr-o postura inedita: sa fie singur. In plus, zvonurile privind o despartire de Consuelo sunt din ce in ce mai puternice.

Culmea este ca, de-a lungul timpului, Adrian Mutu a fost inconjurat mereu de femei. Incepand cu perioada in care juca la Pitesti si pana in momentul actual, femeile frumoase au fost mereu prezente in viata lui Adrian Mutu.

Irina Neagu, o fosta handbalista care a jucat si in Italia,a fost prima iubire a lui Adrian Mutu. Cei doi au fost impreuna doi ani de zile, pe perioada liceului.

Anca Nicolae, o fostă vedetă Playboy, a fost a doua iubita oficiala a lui Adrian Mutu. Cei doi au fost impreuna 2 ani de zile si s-au despartit cu putin timp inainte ca Adrian Mutu sa o cunoasca pe Alexandra Dinu. „L-am iubit enorm pe Adi, dar banii si anturajul l-au schimbat. Cand l-am cunoscut era un barbat minunat”, spunea Anca intr-un interviu in Playboy.

Alexandra Dinu a fost prima sotie a lui Mutu. In momentul in care fotbalistul a cunoscut-o, Alexandra era prezentatoarea emisiunii ProMotor de la Pro TV. Cei doi au impreuna un baiat, Mario. Adrian si Alexandra au divortat in anul 2003. Nasul celor doi a fost Gica Hagi.

Ioana Popescu, jurnalista, a declarat ca a facut dragoste cu Adrian Mutu. Povestea a aparut dupa ce un tabloid a publicat un material despre telefonul mobil pierdut de Mutu, care continea mesaje cu conotatie sexuala trimise la numarul de telefon al Ioanei.

Laura Andresan a fost si ea una dintre femeile care Adrian Mutu a avut o relatie scurta. Vedeta XXX a declarat ca stia ca Mutu se drogheaza.

Catrinel Menghia, una dintre cele mai frumoase modele din Romania, r fia trecut si ea prin patul lui Adrian Mutu, dar relatia a fost tinuta secreta.

Diana Munteanu, actuala sotie a lui Claudiu Niculescu, a avut si ea o relatie cu Adrian Mutu. Diana l-a vizitat de cateva ori pe fotbalist la Londra, in perioada in care Mutu juca la Chelsea.

Kitty Cepraga a avut si ea o relatie cu Adrian Mutu de opt luni de zile.

Aida Yespica, model si prezentatoare TV in Italia, apare si ea pe lista lui Mutu. Fotbalistul a fost surprins de paparazzi din Italia intrand, la miezul noptii, in casa frumoasei columbience.

Moran Atias, un model din Israel, a fost iubita lui Mutu imediat dupa scandalul drogurilor. Relatia n-a durat insa mult, terminandu-se dupa doar doua luni.

Martina Stella, cantareata si actrita din Italia, a fost surprinsa in ipostaze intime, alaturi de Mutu, intr-o discoteca din Florenta, cand fotbalistul juca la Fiorentina.

Consuleo Mutu este a doua sotie a lui Adrian Mutu. Frumoasa din Republica Dominicana si Mutu s-au casatorit in octombrie 2005. Cei doi au impreuna doi copii, Adriana, nascuta in 2006, si Maya Vega, nascuta in 2008. Nasul cuplului a fost omul de afaceri Nicu Gheara.