Adrian Mutu: „Mi-am vândut casa din Miami la partaj, dar şi yacht-ul”. Afacerea în care a pierdut 3 MILIOANE DE EURO

Adrian Mutu a vorbit la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", moderată de Ovidiu Ioanițoaia, despre viaţa sa privată. "Briliantul" a dezvăluit de ce și-a vândut casa din Miami după scandalul de la Chelsea.

16 oct. 2019, 17:27
Adrian Mutu: „Mi-am vândut casa din Miami la partaj, dar şi yacht-ul”. Afacerea în care a pierdut 3 MILIOANE DE EURO

Adrian Mutu a declarat că a vândut casa din Miami la partaj şi a dezvăluit afacerea în care a pierdut trei milioane de euro.

Adrian Mutu, dezvăluiri în premieră despre scandalul drogurilor de la Chelsea. „Ştiu ce am făcut”

„Povestea cu Chelsea e încheiată de mult. Casa de la Miami nu am vândut-o să dau banii lui Chelsea… Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa s-a vândut pentru că am divorțat de Consuelo. Am făcut partajul. Nu m-am apucat de antrenorat pentru bani. M-am apucat din pasiune. Am fost și președinte sau director general, dar eu am vrut să fiu antrenor.

Depinde la ce nivel vreau să trăiesc. Am patru copii. Dacă vreau să stau doar pe bărci și prin vacanțe e mai greu. Am avut și yacht. Acum nu-și mai permite nimeni care nu mai lucrează să stea în lux. Eu am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală.

Nu vreau să spun câți bani aveam când m-am lăsat, dar am pierdut 3 milioane de euro în fabrica de biodisel pe care o aveam la Oradea cu băiatul ăla, Adrian Marțian… Fabrica a intrat în faliment și nu m-am ales cu nimic. Dar pot să trăiesc liniștit am bani”, a spus Adrian Mutu.


loading...