Adrian Mutu, pasionat de gătit: „Fac creveți cu sos roșu, sarmale, ardei umpluţi”. Care este preparatul cu care face furori

Adrian Mutu, pasionat de gătit. Antrenorul Rapidului a fost invitat la podcast-ul lui Mihai Bobonete, "Da Bravo", unde a vorbit de mai multe lucruri, dezvăluind şi care este pasiunea lui cea mai mare. Fostul fotbalist adoră să petreacă timp în bucătărie.

28 mai 2023, 14:04
Adrian Mutu, pasionat de gătit: „Fac creveți cu sos roșu, sarmale, ardei umpluţi”. Care este preparatul cu care face furori
Adrian Mutu, pasionat de gătit

Adrian Mutu, pasionat de gătit. Fostul fotbalist nu performează doar pe terenul de fotbal, ci în bucătărie. Îi place să gătească, iar de-a lungul timpului a făcut mai multe reţete, printre care şi sarmale sau ardei umpluţi.

Citeşte şi: Adrian Mutu, contre dure cu fiul său cel mare. Mario Mutu, implicat recent într-un scandal imens

Adrian Mutu, pasionat de gătit

Chiar dacă se pricepe să gătească aproape orice, Adrian Mutu recunoaşte că are un preparat cu care nu dă greş niciodată şi toată lumea îl apreciază. Este vorba despre mușchiul de vită wellington, care îi iese foarte gustos.

Am făcut sarmale, am făcut ardei umpluți, asta când eram în Emirate. Când aveam poftă o sunam pe mama și stăteam cu ea la telefon. Îmi place să gătesc pentru că, în primul rând, mă relaxează. Am foarte multe cuțite, parcă aș fi bucătar.

Fac creveți cu sos roșu. Știu să fac toate tipurile de paste, sosul este cel mai important. Știu să fac toate ciorbele. Ceea ce îmi place să fac cel mai mult și lumea a apreciat este mușchiul de vită wellington. Nu am un secret. Trebuie să ții carnea în frigider pentru a se răci. 

Am un prieten care e chef în Anglia. Mai vine cu nebunii în România și îmi gătește. El vine la mine pe terasă, iar eu nu plec de lângă el. Stau cu el și îl țin de vorbă, îl tot întreb. Mi-a povestit la ce grade face mușchiul de vită”, a precizat Adrian Mutu în cadrul podcastului.

El a dezvăluit care este restaurantul care l-a impresionat cel mai mult. „E un restaurant de trei stele în Florența. Se numește Enoteca Pinchiorri. E impresionantă și cartea de vinuri. Am făcut degustare. E și în Japonia acest restaurant. Am avut parte de răsfăț, pentru că sunt prieten cu proprietarul. M-am dus la cantină și am pus mâna pe o sticlă de 85.000 de euro și a transpirat instantaneu proprietarul. Mi-a spus să o las acolo”, a adăugat Adrian Mutu.