Ce relație are Adrian Mutu cu fetele sale, Adriana și Maya: „Le fac pașapoartele românești”

Ce relație are Adrian Mutu cu fetele sale, Adriana și Maya. După divorțul din 2013, Consuelo Matos le-a luat pe fete și s-a mutat în țara natală, Republică Dominicană. Anii au trecut, ele au crescut, iar acum fostul fotbalist a ajuns în postura de tată de adolescente.

28 feb. 2023, 11:07
Ce relație are Adrian Mutu cu fetele sale, Adriana și Maya: „Le fac pașapoartele românești”
Ce relație are Adrian Mutu cu fetele sale, Adriana și Maya

Ce relație are Adrian Mutu cu fetele sale, Adriana și Maya. Astfel că, ajuns la 44 de ani, are multă treabă, nu doar ca antrenor al Rapidului, dar și ca tată. Iar dacă pe băieți îi are aproape,, fetele sale din al doilea mariaj, lucrurile sunt puțin mai complicate.

Ce relație are Adrian Mutu cu fetele sale, Adriana și Maya

Cele două fete vor să își continue studiile în Europa, ceea ce presupune multă birocrație, au intervenit și alte probleme. Mai exact, „Briliantul” s-a văzut în punctul în care și-a dat seama că fiica lui cea mare nu mai este un copil. Adriana și-a făcut iubit, iar gândul acesta nu-l face deloc fericit.

Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a dezvăluit Adrian Mutu, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Fiul lui Adrian Mutu, în ipostaze indecente alături de iubita cu cont pe OnlyFans. „Normal că o susțin!” FOTO

Ce spune Laszlo Sepsi despre Adrian Mutu

Laszlo Sepsi și Sandra Bachici au avut o relație de cinci ani și chiar s-au logodit la începutul anului 2015. Lucrurile nu au mers foarte bine și s-au despărțit la scurt timp după logodnă, iar Sandra a început o relație cu Adrian Mutu.

La opt ani de la acel moment, Laszlo a fost întrebat despre relația fostei sale logodnice cu Mutu, iar prin răspunsul lui a dat de înțeles că a depășit de mult situația. „Chiar n-am o problemă cu Adrian Mutu. Sincer, mă bucur că au ieșit așa lucrurile. Mă simt foarte bine așa cum sunt acum și cu cine sunt acum. Am o familie frumoasă, un băiețel minunat, de un an, și chiar n-am nicio problemă. Așa a vrut Dumnezeu. Calea mea a fost alta și mă bucur că sunt bine așa cum sunt acum”, a declarat Laszlo Sepsi.