Adrian Mutu, contre dure cu fiul său cel mare. Mario Mutu, implicat recent într-un scandal imens

Adrian Mutu (44 de ani) a recunoscut că are o relație tensionată cu băiatul cel mare. Mario Mutu a fost implicat în urmă cu câteva luni într-un scandal imesn, la un spital din Capitală, fiind nevoie de intervenţia Poliției.

10 mart. 2023, 15:38
Adrian Mutu, contre dure cu fiul său cel mare. Mario Mutu, implicat recent într-un scandal imens
Adrian Mutu, contre dure cu fiul său cel mare. Mario Mutu, implicat recent într-un scandal imens

Adrian Mutu, contre dure cu fiul său. Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu din căsnicia cu Alexandra Dinu, a locuit mulți ani în Italia și a revenit în urmă cu câțiva ani în România, iar de atunci petrece timp şi alături de „Briliant”.

Totuşi, antrenorul celor de la Rapid recunoaște că relația sa cu fiul cel mare nu este una perfectă și de multe ori apar tensiuni între ei. „Avem o relație normală, tensionată. Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii. La 21 de ani ce poți să faci? Nu o să stea la birou sau să fie ușă de biserică. Eu cred că un băiat bine educat. Acum se maturizează și capătă experiență”, a spus Adrian Mutu.

Citeşte şi: Mario Mutu, fiul fostului atacant Adrian Mutu, îi calcă pe urme tatălui: tatuaje, alcool şi ţigări la doar 19 ani

„Îl simt mai responsabil. I-am spus că niciodată nu o să învețe din experiențele frumoase, ci din lucrurile adevărate. O să fie format ca bărbat din deciziile proaste și experiențele greșite pe care le face. Sper să învețe. Are și el perioade și perioade. Noi avem o relație bună. E și el acum bărbățel și vede lucrurile din alte puncte de vedere”, a mai spus Adrian Mutu pentru Fanatik.

Citeşte şi: Fiul lui Adrian Mutu, în ipostaze indecente alături de iubita cu cont pe OnlyFans. „Normal că o susțin!” FOTO

În toamna anului 2022, Mario Mutu a făcut un scandal monstru într-un spital din București, după ce a ajuns la Urgențe alături de iubita lui, deranjat de faptul că trebuia să aștepte la rând la fel ca restul persoanelor! Mario Mutu ar fi început să țipe că „nu stă cu toți proștii la coadă”, fiind liniştit doar după intervenţia Poliţiei!