Adrian Mutu şi-a făcut operaţie estetică. La ce a intervenţie apelat „Briliantul”: Timpul nu iartă pe nimeni!” FOTO

Adrian Mutu a profitat de pauza competiţională din Liga 1, provocată de amicalele echipei naţionale, şi a plecat în Turcia, unde a fost supus unui implant de păr.

19 mart. 2024, 14:41

Adrian Mutu a recunoscut că timpul îi afectează părul și că a ales să facă acest pas pentru a remedia această problemă. „Briliantul” a explicat că procedura a durat câteva ore, dar că nu a fost dureroasă și că a putut dormi pe parcursul ei. „Începe să te lase și părul, nu mai merge. Timpul nu iartă pe nimeni, puțin în părți mi-am făcut implant. Nu ai văzut la interviuri când bate lumina cum se vede. Nu e dureros, am dormit. Durează câteva ore, nu este chiar așa ușor”, a spus Adrian Mutu pentru Fanatik.

Citeşte şi: Adrian Mutu, show total cu manele alături de Pescobar. Cum s-au afişat Briliantul şi soţia sa, Sandra Baghici FOTO

Recent, antrenorul lui CFR Cluj şi-a cumpărat o bijuterie pe patru roţi. A plătit nu mai puţin de 120.000 de euro pentru noua lui maşină de lux, un Mercedes-Benz GLE 53 AMG Coupe cu facelift, care are un motor de 3 litri, 451 de capi putere şi atinge o viteză maximă de 250 km/h.