Adrian Mutu şi-a scos iubita la restaurant îmbrăcat cu haine şi accesorii de 50.000 de euro FOTO

Adrian Mutu, extravaganţă de mii de euro în plină stradă. Fostul fotbalist a purtat haine şi bijuterii de 50.000 euro pentru a-şi duce iubita în oraş. Doar ceasul pe care l-a purtat briliantul costă cât un apartament cu două camere din Capitală. Asta în ciuda zvonurilor din presa tabloidă, care susține că Mutu a cam sărăcit în ultima vreme.

24 apr. 2015, 09:15

Adrian Mutu a revenit la luxul de altădată, informează România TV. Şi-a scos iubita la un restaurant pretenţios din Capitală şi a mers îmbrăcat pe măsură. Briliantul purta un costum în valoare de 4500 de euro de la firma preferată a lui Brad Pitt, pantofi italieneşti de 500 euro şi un ceas elveţian care valorează nu mai puţin de 40.000 euro. Exact cât un apartament cu două camere din București. 

Citeşte şi Adrian Mutu şi-a dus iubita la părinţi, de Paşte. Cum a reacţionat familia

În ultima vreme, presa a scris că, după ce a plecat de la Petrolul, Mutu a cheltuit toate economiile şi le-a cerut bani de împrumut apropiaţilor, chiar şi lui Gică Hagi. Chiar dacă e şomer, Mutu a găsit însă resursele să-şi ducă iubita într-o vacanţă de lux în Turcia, de Paşte.