Adrian Mutu şi Jose Mourinho s-au certat de la droguri şi s-au împăcat la băutură. DEZVĂLUIRE-BOMBĂ!

Fabrizio Nencioni, directorul comercial şi de vânzări al podgoriei care a lansat vinul "Il Dieci" în colaborare cu Adrian Mutu, a dezvăluit un episod fabulos din viaţa "BriliantuluI".

31 iul. 2018, 07:45
Adrian Mutu şi Jose Mourinho s-au certat de la droguri şi s-au împăcat la băutură. DEZVĂLUIRE-BOMBĂ!

Castelnuovo Berardenga, cu a sa Azienda Agricola di San Felice, se află la 25 de kilometri est de Siena, în inima Toscanei. Aici, între 2007 şi 2009, s-a născut cunoscutul „Il Dieci”, vinul cu amprenta fostului fotbalist român Adrian Mutu.

„Am început colaborarea cu Adrian Mutu şi cu partenerul său, un retailer de vinuri din Prato, aproape de Florenta, şi am lucrat din 2007 până în 2009. Am fost încântaţi de faptul că ne-am asociat cu fotbalist exponenţial pentru Italia, în acea perioadă el juca la Fiorentina. În cei doi ani am vândut circa 8.000 de sticle de Il Dieci, roşu, alb şi roz”, a spus Fabrizio Nencioni pentru Libertatea.

Adrian Mutu, PROCES la tribunal cu Alexandra Dinu. De la ce a plecat SCANDALUL

„Mutu prefera vinul roşu! Noi am fost gata cu produsul în iunie 2008, iar prima livrare către Adi am făcut-o chiar pe timpul CE din Elveţia şi Austria. El a cerut să-i trimitem 600 de sticle direct în cantonamentul naţionalei de la Sankt Gallen. Am livrat câteva sute de sticle britanicului Roy Hodgson şi lui Jose Mourinho, ambii foşti antrenori ai lui Inter. Chiar glumeam, gândindu-ne la problemele pe care Adrian le-a avut cu tehnicianul lusitan, că s-au împăcat cu băutura noastră! De la alcool în excces te mai cerţi, însă, dacă îl consumi responsabil, uite că poţi să fumezi pipa păcii”, a mai spus Fabrizio Nencioni.