Andrei Năstase a lansat volumul „Exerciţii de libertate”, scris de Adrian Năstase în detenţie VIDEO

Fostul premier Adrian Năstase a scris prima carte din spatele gratiilor, volumul "Exerciţii de libertate" fiind lansat, sâmbătă, la târgul de carte de la Romexpo.

RomaniaTV.net
24 nov. 2012, 12:24
Andrei Năstase a lansat volumul „Exerciţii de libertate”, scris de Adrian Năstase în detenţie VIDEO

„Exerciţii de libertate” este cea mai recentă carte semnată de Adrian Năstase şi a fost tipărită cu ajutorul fiului său, Andrei. La evenimentul de lansare au participat mai multe personalităţi, între care şi fostul preşedinte Ion Iliescu, care a spus că volumul „este o cronică la zi a evenimentelor interne şi internaţionale”, analizeze sale având ca „notă comună” referirea la preşedintele Traian Băsescu, „o obsesie” a fostului premier.

„Citind cartea veţi vedea că o notă comună a analizelor sale este mai ales referirea la preşedintele Traian Băsescu. Este o obsesie a lui Năstase, dar care reflectă o anumită stare de lucru din societatea românească”, a spus Ion Iliescu. Fostul preşedinte a mai spus despre Năstase că are „un condei pătrunzător, dotat cu un mare talent gazetar”.

La lansarea cărţii au fost prezenţi şi Dana Năstase, soţia fostului premier, şi Andrei Năstase, fiul lui cel mare.

Dana Năstase a precizat că soţul său i-a sunat pe ea şi pe fiul său sâmbătă dimineaţă, la ora 10.30, şi le-a urat succes. Andrei Năstase a prezentat un mesaj al tatălui său şi le-a spus celor prezenţi că există o carte cu file albe în care persoanele care doresc îi pot transmite „câteva cuvinte pe hârtie” lui Adrian Năstase. „Este de fapt cartea celorlalţi pentru Adrian Năstase”, a mai spus Andrei Năstase.