Adrian Năstase, de ziua lui Băsescu: Nu îi urez nimic, sunt convins că va avea ceea ce merită

Fostul premier Adrian Năstase a declarat luni că nu îi urează nimic lui Traian Băsescu cu ocazia aniversării a 62 de ani, susţinând că dosarul Zambaccian este 'un cadou' pe care i l-a oferit Daniel Morar preşedintelui în anul 2005.

RomaniaTV.net
04 nov. 2013, 07:58
Adrian Năstase, de ziua lui Băsescu: Nu îi urez nimic, sunt convins că va avea ceea ce merită

„Nu îi urez nimic. Sunt convins că va avea ceea ce merită”, a spus Adrian Năstase, răspunzând întrebărilor puse de jurnalişti la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu puţin timp înainte de începerea procesului Zambaccian.

Adrian Năstase a afirmat că, în anul 2005, Daniel Morar i-a oferit lui Traian Băsescu drept cadou dosarul Zambaccian. Urmează ca instanţa să audieze mai multe persoane în acest dosar, printre care ar trebui să fie şi Daniela Năstase.

CITEŞTE ŞI: Dana Năstase dă declaraţii în dosarul Zambaccian de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Traian Băsescu împlineşte 62 de ani. Vezi cum va sărbători şeful statului VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte luni 62 de ani şi va petrece în familie. Este prima aniversare ca bunic, aşa că preşedintele va sta alături de soţie, fiice şi de micuţa Sofia Anais.

Traian Băsescu îşi va petrece ziua la vila de protocol, iar cel mai important oaspete va fi nepoţica Sofia Anais.

Anul trecut, Traian Băsescu a fost sărbătorit la Sinaia. Oaspeţi i-a avut printre alţii, pe Anca Boagiu şi Adriean Videanu. A curs cu daruri atunci şi la Palatul Cotroceni. Premierul, preşedintele Senatului şi primarul Capitalei i-au trimis flori.