Adrian Năstase, ironii la adresa manifestanţilor "de sub podoabele calului lui Carol I": Frigul generează unele dereglări de judecată

Publicat: Vineri, 11 Ianuarie 2019 17:14 // Actualizat: Vineri, 11 Ianuarie 2019 20:26 // Sursa: romaniatv.net

Adrian Năstase a povestit pe blogul lui cum a văzut el ceremonia de preluare a preşedinţiei UE de la Ateneu, unde a fost invitat şi a participat. Fostul premier a comentat calitatea discursurilor, a amintit de contribuţia guvernului său la aderarea României la UE şi a făcut ironii la adresa manifestanţilor strânşi în piaţa de la Ateneu.

Foto: RomaniaTV.net

"M-am bucurat că, cel putin, aparentele au fost salvate prin participarea presedintelui Johannis la această manifestare organizată de guvern. Discursurile oficialilor români – corecte, echilibrate. Discursurile presedintilor Tusk si Tarjani – scrise cu suflet, emotionante. Discursul lui Juncker (obosit si plictisit) – fad, de cancelarie, fără touch", a caracterizat Adrian Năstase luările de cuvânt ale oficialilor.

El a ţinut să precizeze că guvernul său (2001-2004) a contribuit la aderarea României la UE.

"Am intâlnit multă lume – unii incă isi aduc aminte de contributia guvernului pe care l-am condus la realizarea aderării… M-am intretinut si cu unii dintre oficialii străini. Intre altii cu Frans Timmermans, pe care l-am cunoscut bine in urmă cu mai multi ani", a scris Năstase.

În finalul postării, fostul premier a făcut un comentariu acid pe seama manifestanţilor care se strânseseră în piaţa de lângă Ateneu, la statuia regelui Carol I, pentru a susţine valorile europene şi apartenenţa României la UE.

"Cand s-a terminat ceremonia, afara ningea. Cei câteva zeci de protestatari plecaseră de sub podoabele calului lui Carol I. Cred că nimeni nu a inteles mesajul lor proiectat pe Palatul Regal, „Noi vrem in UE, PSD vrea in Rusia”. Poate că frigul generează unele dereglări de judecată. Din câte stiu, SUNTEM in UE", a mai scris Adrian Năstase.

Prezenţa la ceremonia de la Ateneu a lui Adrian Năstase şi a lui Adrian Severin, care au executat pedepse cu închisoarea pentru fapte de corupţie, au fost aspru criticate în mediul online.

Adrian Severin a dat şi el replica pe Facebook, numindu-i pe criticii lui "neisprăviți", "nevolnici", "talibani".

Citeşte: Adrian Severin, condamnat pentru corupţie, a stat în loja de lângă liderii UE. Reacţie pe Facebook a fostului europarlamentar

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adrian Năstase Adrian Năstase blog romania presedintia consiliului ue
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7205
RON
25 Jun
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H