Adrian Năstase, la închisoare. Vezi imagini din interiorul Spitalului Penitenciar Rahova VIDEO

Spitalul penitenciar Rahova, atât de des pomenit de o săptămână încoace, este cel mai bine cotat în sistem. Deşi avocaţii lui Adrian Năstase se tem că acesta nu ar putea beneficia de cele mai bune îngrijiri, medicii de la penitenciar dau asigurări că au aparate performante. Marţi seara, Adrian Năstase a fost transferat de la Spitalul Floreasca la Spitalul Penitenciar Rahova.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 17:24

ADRIAN NĂSTASE a fost EXTERNAT de la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Fostul premier Adrian Năstase a fost preluat de poliţişti şi dus la Spitalul Penitenciar Rahova. La ora 22.40 Ambulanţa în care se afla Adrian Năstase a ajuns la Spitalul Penitenciarului Rahova. Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase, şi-a condus tatăl până la intrarea în curtea penitenciarului.

Deţinuţii pacienţi, care au suferit o intervenţie chirurgicală, sunt ţinuţi sub observaţie la secţia de terapie intensivă a spitalului penitenciar. Secţia este dotată cu un aparat de monitorizare a funcţiilor vitale şi un ventilator pentru respiraţie asistată. În caz de urgenţă, pentru deţinuţii pacienţii se poate interveni şi cu un defibrilator.

Deţinuţii care sunt internaţi stau maxim cinci în cameră, iar perioada de spitalizare nu depăşeşte, de regulă, 14 zile.

Spitalul penitenciar Rahova are şi o sală de mese, dotată cu televizor.

Spitalul penitenciar Rahova a fost înfiinţat în 2003 şi este încadrat de Ministerul Sănătăţii la „spitale judeţene”.