Adrian Năstase: Pentru mine, anul ăsta, sărbătorile Pascale înseamnă mai mult drumul Golgotei

Fostul premier Adrian Năstase a scris pe blogul său că Paştele înseamnă pentru Drumul Golgotei, făcând trimitere la faptul că a petrecut Paştele în închisoare, în loc să fie alături de familia sa, la biserica din Cornu, acolo unde mergea de obicei.

21 apr. 2014, 11:37
Adrian Năstase: Pentru mine, anul ăsta, sărbătorile Pascale înseamnă mai mult drumul Golgotei

„Pentru mine, anul ăsta, sărbătorile Pascale înseamnă mai mult drumul Golgotei. Sigur, aștept primăvara și mă bucură Învierea dar, și în această dimineață, ușa de la camera mea s-a putut deschide numai din afară. În noaptea de Înviere, pe care o petreceam cu familia – de obicei mergând la biserica din Cornu – am citit și am ciocnit ouă roșii cu mine însumi”, scrie Năstase.

Acesta aşteaptă să fie vizitat de familie la penitenciar. „Să nu credeți că sunt trist sau resemnat. Sunt însă dezamăgit să văd cum repetăm, an de an, Drumul nostru, al Crucii. Mă bucur să văd astăzi că s-a oprit ploaia și să privesc, printre firele de sârmă ghimpată, soarele. La prânz, vor veni în vizită Dana și Andrei. Așa voi simți bucuria sărbătorilor”, mai scrie Adrian Năstase


loading...