Adrian Năstase s-a retras la moşia de la Cornu. Cum s-a transformat o căsuţă mică de lemn, într-o vilă impunătoare de lux

Adrian Năstase a decis să lase Capitala în urmă şi să se mută la moşia de la Cornu Prahova. Fostul premier este de departe unul dintre cei mai rafinaţi politicieni din România, iar vila somptuasă de la munte arată într-un mare fel. Social-democratul a integrat elemente surpriză în amenajarea locuinţei.

RomaniaTV.net
04 nov. 2020, 09:46

„Iniţial aveam căsuţa aceea de lemn. Ea era prea mică pentru felul cum a crescut familia. Socrul meu voia şi el un loc unde să stea, după perioada în care a fost ambasador în China. Atunci el a construit casa pe care o vedeţi aici, care ulterior a rămas moştenire soţiei mele.

Am realizat lucrurile acestea împreună pentru noi ca familie şi pentru bucuria de a-i primi aici pe nepoţii noştri.”, a zis Adrian Năstase.

Fostul premier PSD împreună cu familia sa se bucură la Cornu de 1,7 hectare. Aici se îmbină structuri chinezeşti cu flor rare pe care fostul premier le-a adus special de peste hotare. Năstase are în curtea sa pomi fructiferi şi coniferi care oferă vara o bucată de oază şi răcoare.

„Copiii vin mai rar pentru că sunt foarte ocupaţi. Vin în weekenduri. De sărbători vin mereu aici. În curtea lui Năstase se găseşte un solar bine pus la punct, unde se găsesc căpşuni şi răsaduri de legume. Ei pregătesc din propria cultură cămara pentru iarnă.

Citeşte şi: CASELE politicienilor. Cum arată VILELE în care locuiesc cei mai cunoscuţi oameni politici FOTO şi VIDEO