ADRIAN NĂSTASE, schimbat radical după 7 luni de închisoare FOTO VIDEO

ADRIAN NĂSTASE este schimbat radical, după 7 luni de închisoare. Fostul premier şi-a lăsat barbă, acesta fiind surprins, miercuri, la Judecătoria sectorului 4, unde se judecă cererea sa de eliberare condiţionată.

23 iul. 2014, 07:33

Judecătoria Sectorului 4 discută miercuri cererea fostului premier Adrian Năstase de eliberare condiţionată din închisoare.

ADRIAN NĂSTASE a decis să îşi lase barbă, imediat după ce a fost încarcerat, în semn de protest faţă de decizia justiţiei de a-l condamna din nou la închisoare.

CITEŞTE ŞI Adrian Năstase şi fiul său şi-au lăsat barbă în semn de protest VIDEO

ADRIAN NĂSTASE a fost condamnat pe 6 ianuarie 2014 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi trei ani pentru şantaj în dosarul ‘Zambaccian’. De asemenea, el a fost condamnat pe 20 iunie 2012 la doi ani de închisoare în dosarul ‘Trofeul calităţii’, din care a efectuat opt luni de detenţie, fiind eliberat condiţionat.

La data de 3 iulie, Comisia de eliberare condiţionată de la Penitenciarul Jilava a dat aviz favorabil solicitării fostului premier Adrian Năstase de a ieşi mai devreme din închisoare iar dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 4.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, la data de 24 iunie, ca la cei patru ani de închisoare primiţi de fostul premier în dosarele ‘Zambaccian’ şi ‘Trofeul calităţii’ să se adauge şase luni ca spor de pedeapsă, astfel încât acesta va executa în final patru ani şi şase luni de închisoare.

CITEŞTE ŞI ADRIAN NĂSTASE ar putea fi eliberat condiţionat. Cererea se judecă astăzi