Adrian Petrache, primul mesaj după ce a pierdut competiţia X FACTOR 2020

Adrian Petrache a transmis primul mesaj după ce a pierdut competiţia X FACTOR 2020. Nepotul manelistului Florin Salam le-a mulţumit susţinătorilor şi a subliniat faptul că, pe scena show-ului, a trăit cele mai frumoase momente de care a avut vreodată parte.
Oana Anghel
19 dec. 2020, 19:54
Adrian Petrache, primul mesaj după ce a pierdut competiţia X FACTOR 2020
Adrian Petrache X FACTOR 2020

Adrian Petrache, finalist X FACTOR 2020. Adrian Petrache a ajuns până în finala competiţiei, fiind la un pas de a câştiga marele premiu în valoare de 50.000 euro. Din păcate, tânărul nu a fost scutit de ghinioane. După ce, pe parcursul competiţiei, i s-a stricat chitara, în finală, unde ar fi trebuit să cânte în duet cu unchiul său Florin Salam, nu a mai putut susţine acest moment. Şi asta întrucât unhiul lui l-a anunţat telefonic, cu doar câteva minute înainte de intrarea pe scenă, că nu mai poate ajunge. Din fericire, Adrian şi-a putut duce la capăt momentul artistic al duetului cu ajutorul lui Florin Ristei, care i-a propus să cânte împreună.

Citeste si Cine este Adrian Petrache. Nepotul lui Florin Salam, surpriză de proporţii chiar înaintea marii finale!

Cu toate că Florin Salam nu a mai putut ajunge să cânte alături de nepotul său, manelistul i-a transmis un mesaj de încurajare: Am și eu un mesaj din toată inima, cu cel mai mare drag pentru Loredana și Adrian, nepotul meu! Să nu uitați să câștigați X Factor, da? Vă iubesc și câștigați! Vă iubesc, vă iubesc, vă iubesc, a scris Florin Salam pe contul de Instagram.

Adrian Petrache, primul mesaj după ce a pierdut competiţia X FACTOR 2020

În ciuda faptului că a fost urmărit de ghinioane şi că nu a câştigat, Adrian se declară fericit că a avut şansa să urce pe scena X FACTOR şi să dovedească de ce este în stare.

Vă mulțumesc pentru tot! A fost și va rămâne cea mai frumoasa perioadă din viața mea! Am trăit niște momente la care nici măcar nu îmi permiteam să visez. X Factor 2020 a fost cred că cel mai mișto sezon… Și nu, nu sunt subiectiv, analizez celelalte sezoane și pot spune că au fost cei mai puternici concurenți anul acesta! Mulțumesc tuturor pentru mesaje, pentru susținere și sper că această comunitate, oamenii care sunt alături de mine să rămână și să fie din ce în ce mai mulți.

Chiar dacă X Factor s-a terminat, dragostea voastră pentru mine vreau să înflorească! Vă iubesc! Mulțumesc pentru tot!! Eu rămân, mereu, băiatul cu chitara!”, a scris Adrian Petrache pe reţelele de socializare.

Tânrul, care a făcut parte din echipa Loredanei, este student la Facultatea de Drept din Universitatea București și este pasionat de muzică.

Acesta a auzit o melodie James Arthur pe internet și a fost atras de cântatul la chitară, de aceea i-a cerut bunicului să îl învețe să cânte.

Tănărul face parte din clubul de motocicliști Imperium, alături de care merge aproape în fiecare lună la o casă de copii din Ilfov cu haine, jucării sau aparatură electronică.

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!