Adrian Petrache, primul mesaj după ce a pierdut competiţia X FACTOR 2020

Adrian Petrache a transmis primul mesaj după ce a pierdut competiţia X FACTOR 2020. Nepotul manelistului Florin Salam le-a mulţumit susţinătorilor şi a subliniat faptul că, pe scena show-ului, a trăit cele mai frumoase momente de care a avut vreodată parte.

19 dec. 2020, 19:54

Adrian Petrache, finalist X FACTOR 2020. Adrian Petrache a ajuns până în finala competiţiei, fiind la un pas de a câştiga marele premiu în valoare de 50.000 euro. Din păcate, tânărul nu a fost scutit de ghinioane. După ce, pe parcursul competiţiei, i s-a stricat chitara, în finală, unde ar fi trebuit să cânte în duet cu unchiul său Florin Salam, nu a mai putut susţine acest moment. Şi asta întrucât unhiul lui l-a anunţat telefonic, cu doar câteva minute înainte de intrarea pe scenă, că nu mai poate ajunge. Din fericire, Adrian şi-a putut duce la capăt momentul artistic al duetului cu ajutorul lui Florin Ristei, care i-a propus să cânte împreună.

Citeste si Cine este Adrian Petrache. Nepotul lui Florin Salam, surpriză de proporţii chiar înaintea marii finale!

Cu toate că Florin Salam nu a mai putut ajunge să cânte alături de nepotul său, manelistul i-a transmis un mesaj de încurajare: Am și eu un mesaj din toată inima, cu cel mai mare drag pentru Loredana și Adrian, nepotul meu! Să nu uitați să câștigați X Factor, da? Vă iubesc și câștigați! Vă iubesc, vă iubesc, vă iubesc, a scris Florin Salam pe contul de Instagram.

Adrian Petrache, primul mesaj după ce a pierdut competiţia X FACTOR 2020

În ciuda faptului că a fost urmărit de ghinioane şi că nu a câştigat, Adrian se declară fericit că a avut şansa să urce pe scena X FACTOR şi să dovedească de ce este în stare.

Vă mulțumesc pentru tot! A fost și va rămâne cea mai frumoasa perioadă din viața mea! Am trăit niște momente la care nici măcar nu îmi permiteam să visez. X Factor 2020 a fost cred că cel mai mișto sezon… Și nu, nu sunt subiectiv, analizez celelalte sezoane și pot spune că au fost cei mai puternici concurenți anul acesta! Mulțumesc tuturor pentru mesaje, pentru susținere și sper că această comunitate, oamenii care sunt alături de mine să rămână și să fie din ce în ce mai mulți.

Chiar dacă X Factor s-a terminat, dragostea voastră pentru mine vreau să înflorească! Vă iubesc! Mulțumesc pentru tot!! Eu rămân, mereu, băiatul cu chitara!”, a scris Adrian Petrache pe reţelele de socializare.

Tânrul, care a făcut parte din echipa Loredanei, este student la Facultatea de Drept din Universitatea București și este pasionat de muzică.

Acesta a auzit o melodie James Arthur pe internet și a fost atras de cântatul la chitară, de aceea i-a cerut bunicului să îl învețe să cânte.

Tănărul face parte din clubul de motocicliști Imperium, alături de care merge aproape în fiecare lună la o casă de copii din Ilfov cu haine, jucării sau aparatură electronică.