Adrian Porumboiu: Din retur vor fi salarii decente la FC Vaslui

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, miercuri, că începând din retur salariul unui jucător al grupării moldave va fi de maximum 10.000 de euro pe lună şi a precizat că va continua să susţină echipa până la finalul sezonului, când aceasta ar urma să fie preluată de Consiliul Local.

RomaniaTV.net
21 dec. 2011, 15:45
Adrian Porumboiu: Din retur vor fi salarii decente la FC Vaslui

Porumboiu a menţionat că vedetele echipei vor fi scutite de reducerile salariale. „Echipa va termina campionatul în mod sigur, probabil în a doua jumătate a clasamentului. Vor fi jucători care vor avea salarii decente, de 10.000 de euro pe lună. Preparativele din punct de vedere juridic sunt finalizate. Uitaţi-vă la Antal de la Galaţi că are 5.000 pe lună, iar Yero Bello are aproape de patru ori cât ia Antal şi ce joacă Antal şi ce Yero Bello. Am spus de un jucător mediocru sau slab, dar nu am spus de Sânmărtean, Wesley sau alt jucător”, a spus Porumboiu, la Sport.ro.

Adrian Porumboiu i-a criticat din nou pe doi dintre arbitrii care au fost delegaţi la partida cu FC Rapid, din etapa a XVIII-a a Ligii I, scor 2-3, Istvan Kovacs şi Miklos Nagy. „Nu accept să mai fiu bătaia de joc de la un cap la altul, pentru că am suportat o umilinţă groaznică la finalul campionatului trecut. Crăciunescu mi i-a trimis la meciul ăsta pe copiii de trupă ai unei anumite echipe. Rapidul să fie mulţumit, pentru că noi am jucat în şase jucători, iar ei au câştigat un meci, aşa că Rapid să nu mai invoce nicio fază şi să nu mai deschidă pliscul pentru că au făcut ce au făcut. A, dacă nu făceau, aveau dreptul, dar aşa să tacă din gură şi să spună mersi. Nu a fost niciun penalti la Teixeira, iar asistentului Nagy îi intrase ceva în ochi de a ridicat fanionul la Wesley”, a explicat Porumboiu.

Finanţatorul grupării vasluiene este convins că mijlocaşul Miloş Pavlovici ar fi fost căutat să fie eliminat chiar dacă nu primea cartonaşul roşu în minutul 37. „Dacă Pavlovici nu lua acolo roşu, lua în faza imediat următoare. Kovacs are acoperire la acel roşu. I-am zis lui Hizo înainte de meci că Pavlovici va lua roşu, pentru că ştiam de filiera aia cu Rahici. Bulgarul Milanov a jucat excelent, iar când a spus în vestiar că a fost sunat, Pavlovici se încrunta la el. Din echipa de aseară pot să remarc doar doi jucători Milanov şi Adailton”, a completat Porumboiu.

Potrivit lui Adrian Porumboiu, atacantul brazilian Wesley Lopez îşi doreşte să se transfere la Steaua. „Dacă vrea domnul Becali discută civilizat cu tine, dacă îţi convine bine, dacă nu, mergi mai departe. Omul Becali s-a comportat admirabil, nu a încercat el să vorbească direct cu jucătorul, nu a trimis pe altcineva. A vorbit întâi cu proprietarul clubului respectiv şi apoi a tratat cu jucătorul. L-am rugat să nu vorbească cu jucătorul, pentru că nu doream să-l perturbe de la ce avea de pregătit, meciul cu Rapid. Asta înseamnă că l-a adus cineva forţat la Steaua? Staţi liniştit că vrea şi el la Steaua fără probleme…”, a precizat Porumboiu.