Adrian Sârbu are iubită cu 34 de ani mai tânără. Cuplul nu face doi paşi fără şoferul care le este şi bodyguard FOTO

Adrian Sârbu (62 de ani) este, fără îndoială, unul dintre cei mai norocoşi bărbaţi din România! Afaceristul are o avere impresionantă, dar şi o iubită la care mulţi reprezentanţi ai sexului tare nu îndrăznesc nici măcar să viseze. Cristina Iacob este cu 34 de ani mai tânără decât celebrul om de televiziune.

12 apr. 2018, 07:13

Cei doi amorezi sunt de nedespărţit, atunci când timpul le permite, scrie spynews.ro. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când Adrian Sârbu şi superba Cristina şi-au făcut apariţia într-o zonă de fiţe din Capitală. Cei doi au coborât dintr-o limuzină, iar apoi, precum doi „porumbei”, s-au ţinut de mână.

Citeşte şi Sebastian Ghiţă despre arestarea lui Adrian Sârbu: Era ultimul dintre noi neterorizat mediatic

Îmbrăcaţi lejer – geci şi jeanşi – şi cu ochelari de soare în dotare, afaceristul şi tânăra sa iubită s-au plimbat minute în şir pe străzile ticsite cu vile care mai de care mai scumpe. În timp ce mergeau, au stat de vorbă şi, din când în când, şi-au zâmbit cu tandreţe.

În tot acest timp, cei doi au fost supravegheaţi de şoferul lor, care, din câte se pare, este şi garda de corp pentru aceştia. Bărbatul a mers în urma lor, la o distanţă de maximum 20 de metri.

Figura s-a repetat şi a doua zi, atunci când Adrian Sârbu şi iubita sa tinerică au servit cina într-un restaurant de fiţe din Capitală. La plecare, pentru că amorezii au simţit nevoia să se plimbe puţin, şoferul-bodyguard a fost pus la treabă.

Citeşte şi Claudiu Manda: Adrian Sârbu a spus că s-a încercat implicarea SRI în coordonarea editorială a instituţiilor media

Totul despre iubita lui Adrian Sârbu

Cristina Iacob (28 de ani) nu este doar o femeie sexy. Pentru o perioadă, aceasta a activat ca reporter în cadrul unei televiziuni. În plus, blondina a studiat regia de film la UNATC și a absolvit ca șefă de promoție. În prezent, iubita lui Adrian Sârbu este regizor şi s-a bucurat de un real succes cu filmul „Selfie”.

Adrian Sârbu a fost plasat sub control judiciar, în urmă cu câteva luni, și nu are voie să părăsească România. Afaceristul a petrecut mai multe săptămâni în arest preventiv, fiind acuzat de sustrageri de plată a taxelor către bugetul de stat.