Adrian Sînă și Anca Serea trec prin momente emoționante. Ce se întâmplă în familia lor: „Se încheie un capitol din viața lui”

Anca Serea și Adrian Sînă au avut parte de momente emoționante, după ce fiul lor, Noah, a trecut la o altă etapă a vieții.

08 iun. 2023, 15:34
Adrian Sînă și Anca Serea trec prin momente emoționante. Ce se întâmplă în familia lor: „Se încheie un capitol din viața lui”

Anca Serea și Adrian Sînă sunt doi părinți extrem de mândri, având una dintre cele mai frumoase și apreciate familii din showbziul românesc.

Cuplul a marcat o nouă experiență emoționantă în privința copiilor, când fiul lor, Noah, a terminat clasa a IV-a.

După ce au revenit din minivacanța de Rusalii, vedeta și artistul s-au ocupat de toate treburile familiei. Anca Serea a povestit că sezonul serbărilor a început, iar acum se află în febra pregătirilor.

Citește și: Anca Serea a împlinit 42 de ani. Surpriza de proporții pe care i-a pregătit-o Adi Sînă: ”Noi încă ne mai comportăm ca doi copii”

„Noah este cel care are prima serbare. El încheie un capitol din viața lui, cele patru clase. Va începe de la toamnă clasa a V-a.Facem repetiții, pregătim uniformele sau costumele pentru serbare.

Am avut și un maraton de teatru, copiii au jucat la Țăndărică într-o piesă de teatru, Alice în Țara minunilor și Regele Leu. Cam așa ne petrecem noi această perioadă, avem foarte multe activități cu copiii”, a declarat Anca Serea, pentru wowbiz.ro.

Citește și: Cum arată casa în care s-au mutat Anca Serea și Adi Sînă. ,,Suntem foarte mulțumiți și foarte fericiți” FOTO si VIDEO

În minivacanța de Rusalii, Adrian Sînă și frumoasa lui soție au mersla malul mării, în Olimp.

„Am fost la mare cu familia. Timpul a fost foarte frumos, ne-am simțit extrem de bine. Am mers la plajă, copiii s-au jucat, am mers și la o cherhana, activitățile noastre clasice de familie. Ne-am odihnit în schimb foarte mult, ne-am tras sufletul pentru că noi am plecat de joi și ne-am întors luni.

De 1 iunie i-am sărbătorit pe copii, i-am așteptat chiar de dimineață cu multe cadouri. Le-am mai făcut câte o surpriză și așa a trecut și minivacanța, iar acum ne pregătim de serbările școlare”, a mai spus Anca Serea.