Cum arată casa în care s-au mutat Anca Serea și Adi Sînă. ,,Suntem foarte mulțumiți și foarte fericiți” FOTO si VIDEO

Anca Serea și Adi Sînă se pot considera pe deplin fericiți și împliniți. De curând, cuplul s-a mutat împreună cu cei șase copii, într-o vilă foarte luxoasă.

11 nov. 2022, 19:52

Anca Serea și Adi Sînă se pot considera pe deplin fericiți și împliniți. Dacă până acum cei doi locuiau într-o casă închiriată, acum și-au achiziționat propria locuință, iar după cum chiar Anca Serea a mărturisit, investiția a fost foarte costisitoare.

Cum arată vila superbă în care s-a mutat Anca Serea împreună cu familia ei

Ei bine, cum sunt o familie numeroasă cu șase copii s-au gândit foarte mult până să achiziționeze vila cu pricina, și asta pentru că își doreau o curte mare în care copiii să aibă loc unde să se joace și bineînțeles să se poată relaxa și ea împreună cu soțul săU.

..Am trecut, într-adevăr, prin mai multe experiențe în ceea ce privește schimbatul locuinței și am început de la un apartament. (…) Familia a devenit numeroasă și a trebuit să schimbăm vreo trei case până acum. Recent, ne-am mutat într-o locuință nouă, de care suntem foarte mulțumiți și foarte fericiți, cred că este căminul pe care l-am visat. Ce-i drept, am învățat de-a lungul timpului să nu mă leg neapărat de un obiect sau de o idee, pentru că e foarte important să fim fericiți dincolo de locul în care stăm”, a mărturisit Anca Serea, pentru Antena Stars.

Mai mult aceasta a optat și pentru o locuință în care copiii săi să se simtă în siguranță. De asemenea a ținut să precizeze că a făcut destul de multe eforturi pentru a-și putea permite vila de lux.

,,Iată că planetele s-au aliniat și ne-am găsit, în primul rând, o locuință care să ne satisfacă nevoile legate de confort, siguranța copiilor (…) Am făcut foarte mari eforturi pentru a ne permite această locuință. (…) Suntem în plin proces de amenajare. (…) Nu îmi place să dau sume, că nu e politicos, dar destul de mult”, a adăugat soția lui Adi Sînă.

Anca Serea este o mamă eroină și asta pentru că nu este ușor să ai șase copii și să te poți adapta așa ușor nevoilor pe care aceștia le au. Bineînțeles că beneficiază din plin de ajutorul soțului său.

Citește și: Veste tristă pentru Catinca şi Oana Roman. Lupta a fost pierdută

Citește și: Oana Roman rupe tăcerea despre relaţia cu Marius Elisei: „De aproape 10 ani ma strădui sa ne ținem împreună”