Adrian Solomon, PSD-istul amendat după ce a făcut scandal la şaormerie şi că nu purta mască, mai vrea un mandat de parlamentar

Adrian Solomon, parlamentul PSD care a fost amendat de poliţişti după ce alături de colegul lui de partid Irinel Stativă a făcut scandal într-o şaormerie şi a refuzat să poarte mască, va candida din nou la alegerile parlamentare din partea PSD. 

RomaniaTV.net
13 oct. 2020, 13:29

PSD Vaslui și-a stabilit candidații la alegerile parlamentare. Pe loc considerat eligibil se află deputatul Adrian Solomon. Social-democratul a fost implicat într-un scandal public şi amendat de Poliţie, după ce în vară a făcut scandal într-o şaormerie când angajaţii i-au atras atenţia că trebuie să poarte măşti. 

Deputaţii Adrian Solomon şi Irinel Stativă au fost amendaţi după un conflict cu poliţiştii chemaţi de personalul unui fast-food pentru că ce cei doi parlamentari au refuzat să poarte mască de protecţie şi au devenit recalcitranţi când li s-a atras atenţia. În urma scandalului, cei doi deputaţi PSD au fost amendaţi cu 2.600 lei. După ce au vizionat înregistrările din timpul scandalului, poliţiştii i-au amendat pe deputaţi cu încă 2.000 lei pentru nerespectarea măsurilor din timpul stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea COVID-19.

Camerele de supraveghere de la şaormeria în care a avut loc incidentul în care au fost implicaţi deputaţii PSD Adrian Solomon şi Irinel Stativă au înregistrat întreg scandalul. Ulterior a apărut şi înregistrarea discuţiilor pe care cei doi le-au avut cu angajaţii shaormeriei, dialogul fiind halucinant.

În momentul în care casierul i-a cerut să își pună masca, Adrian Solomon a început să țipe la casierul care pare de etnie turcă, scrie Digi24.ro.

Solomon: „Băi, Mustafa (…) ești în România aicea (…) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici! (…) Băi, panaramă!

Colegul său de partid încearcă să îl liniștească: „ Adi, Adi

După apariția polițiștilor. Solomon, din ce în ce mai nervos, se ceartă și cu polițistul care îl roagă să poarte mască: „Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?„.

Citeşte şi Noi amenzi pentru deputaţii PSD Adrian Solomon şi Irinel Stativă. Ce au descoperit poliţiştii după vizionarea imaginilor din shaormerie

Nu te interesează dacă ăsta are dreptul la muncă în România, dar eu să port mască, da?„.

Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu când comand o șaorma în România, îmi iei buletinul, nu ți-e rușine?

Arată-mi cartea verde a lu’ ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?„, se aude pe înregistrarea obținută de Digi24.


loading...