Adrian Streinu Cercel candidează pe lista PSD la Senat. Nouă lovitură de imagine, dată de social-democraţi

Medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş", va candida pe listele Partidului Social Democrat la Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, transmite Antena3.

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 13:27
Adrian Streinu Cercel candidează pe lista PSD la Senat. Nouă lovitură de imagine, dată de social-democraţi

Surse politice au precizat că medicul Adrian Streinu Cercel va ocupa locul doi pe lista PSD a organizaţiei Bucureşti, după Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, conform Antena3. Duminică urmează ca Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, să susţină o conferinţă de presă pentru a-l anunţa pe Adrian Streinu Cercel ca fiind una dintre propunerile social-democraţilor pentru un post de senator în Parlamentul României.

Anunţul despre intrarea în politică a profesorului Adrian Streinu Cercel vine la doar o zi după ce medicul Alexandru Rafila a intrat în PSD. Actualul reprezentant al României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii va candida pe listele PSD la Camera Deputaţilor.

Alexandru Rafila candidează la parlamentare pe listele PSD. „Apartenenţa la un partid e o oportunitate. A fost un pas dificil”

Premierul României a reacționat în urma intrării în politică, de partea PSD, a medicului Alexandru Rafila. Liderul PNL a ținut să precizeze faptul că PSD nu se schimba cu o floare.

Ludovic Orban, despre intrarea medicului Rafila în PSD: „Cu o floare nu se face primăvară. PSD e retrograd „