Viceprimarul din Târgu Jiu şi-a dat demisia din PSD. "Cel puţin la Gorj, nu mai e PSD"

Publicat: Vineri, 03 Iulie 2020 14:24 // Actualizat: Vineri, 03 Iulie 2020 14:56 // Sursa: romaniatv.net

Adrian Tudor, viceprimarul oraşului Târgu Jiu, a demisionat, vineri, din PSD şi a acuzat acţiunea concertată a actualei conduceri judeţene "de eliminare sau marginalizare a social-democraților respectați și promovarea în partid și în poziții de putere a unor foști membri și lideri PDL Gorj".

Foto: Facebook

"Subsemnatul Adrian Tudor, membru PSD din 1996, viceprimar al municipiului Târgu Jiu, președinte executiv al PSD Târgu Jiu, ținând cont de încălcările repetate ale statutului PSD și nesocotirea flagrantă a valorilor și principiilor social-democrației de către actuala conducere a organizației județene, acuzând acțiunea concertată a actualei conduceri, de eliminare sau marginalizare a social-democraților respectați și promovarea în partid și în poziții de putere a unor foști membri și lideri PDL Gorj, îmi depun, fără regrete, demisia din PSD”, se arată în demisia lui Adrian Tudor, conform Mediafax.

De asemenea, viceprimarul municipiului Târgu Jiu a acuzat faptul că a fost eliminată dezbaterea politică și competiția corectă în interiorul filialei PSD Gorj.

"PSD, cel puțin la Gorj, nu mai e PSD", a explicat Adrian Tudor.

Viceprimarul spune că le-a trimis o scrisoare deschisă social-democraților din Gorj, în care susține că "partidul continuă să meargă pe un drum greșit". Mai mult, Adrian Tudor susţine că a fost eliminat din competiţia internă chiar dacă a fost încurajat să se pregătească pentru a candida la Primăria municipiului Târgu Jiu.

Ciolacu: "Diferenţa dintre politicile PSD şi gogoşile electorale ale PNL e scoasă la iveală de Banca Mondială"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adrian Tudor demisie PSD Târgu Jiu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8341
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H