Adrian Văncică, celebrul Celentano din Las Fierbinți, despre finalul serialului de succes de la ProTV: „Abia aștept ziua în care concurența ne va îngenunchea”

Adrian Văncică, cel care îi dă viață celebrului Celentano din Las Fierbinți, a vorbit despre finalul serialului de la ProTV.

04 aug. 2023, 08:42
Adrian Văncică, celebrul Celentano din Las Fierbinți, despre finalul serialului de succes de la ProTV: „Abia aștept ziua în care concurența ne va îngenunchea”
Adrian Văncică, despre finalul serialului Las Fierbinți

Adrian Văncică, în vârstă de 46 de ani, este, pe lângă un actor simpatic, și un scenarist de succes. Multe din episoadele gândite și filmate în serialul Las Fierbinți, unde îl joacă pe celebrul Celentano, sunt născute chiar din imaginația sa.

„Mă consum, de fiecare dată, pentru fiecare scenariu. La unele episoade treaba merge mai ușor, la altele mult mai greu. Totul fluctuează și diferă de la caz la caz! Pot sta pe câte un text fie câteva zile, fie câteva săptămâni. Și, garantat, nu sunt la fel de talentat pentru fiecare în parte”, a mărturisit Adrian Văncică pentru Cancan.

Actorul care a uimit sute de mii de persoane cu talentul său exprimat în serialul Las Fierbinți, dar și în câteva pelicule memorabile sau chiar pe scena Teatrului Nottara. Acesta mărturisește că realitatea ăl inspiră în unele cazuri pentru anumite idei sau replici care mai apoi sunt materializate în serial.

Citește și: Cât a ajuns să coste o casă în localitatea în care se filmează Las Fierbinți. Succesul serialului a avut o influență majoră

„Dacă aud ceva pe stradă care-mi place, o idee, o vorbă sau mai multe, îmi și notez repede, ca să nu uit. Fiindcă memoria îți poate juca feste. Și eu o pun pe hârtie, în felul în care cred eu că e cel mai bine. Sigur, contează și inspirația mea”, a mai spus acesta.

Adrian Văncică e de părre că longevitatea serialului, lansat în urmă cu mai bine de un deceniu, se datorează bucuriei actorilor de a lucra împreună și de a face parte din aceeași echipă.

„Nu știu cât va mai dura serialul. Mi-ar plăcea să am un glob de cristal și să spun în stânga și în dreapta ce se va întâmpla, cum se va întâmpla sau când se va întâmpla. Dar așa ceva nu e posibil! Ceea ce știu, însă, e că mă bucur de fiecare dată când joc în acest serial sau când am ocazia să scriu și să lucrez pentru el. Iar asta cred că e valabil pentru mulți dintre colegii mei!”, a adăugat actorul.

Citește și: Câți bani câștigă Giani și polițistul Robi din serialul Las Fierbinți. Cu ce se ocupă cei doi actori, dincolo de serial

Pe de altă parte, Adrian Văncică susține că nu simte niciun fel de presiune din partea concurenței sau a zilei în care serialul va ajunge la ultimul episod.

„Abia aștept să apară ziua în care concurența va naște un produs prin care ne va îngenunchea. Voi ieși atunci precum soldatul român, la baionetă, cu pieptul în față, încercând să renască!”, a mărturisit actorul.