Adriana Bahmuţeanu a cerut ordin de restricţie împotriva iubitului agresor! Ce s-a întâmplat la tribunal VIDEO

Probleme în paradis pentru Adriana Bahmuţeanu. Deşi părea că are relaţia perfectă, vedeta a cerut ordin de protecţie împotriva iubitului grec. Surse din anturajul celor doi susţin că bărbatul ar fi fost violent, iar realizatoarea TV a încercat să ţină secretă toată aceasta situație.

14 iul. 2022, 13:57
Adriana Bahmuţeanu a cerut ordin de restricţie împotriva iubitului agresor! Ce s-a întâmplat la tribunal VIDEO
Adriana Bahmuţeanu a cerut ordin de restricţie împotriva iubitului agresor

Adriana Bahmuţeanu a cerut ordin de restricţie împotriva iubitului agresor! Adriana Bahmuţeanu a ajuns la tribunalul Sectorului 5, pentru un nou termen în procesul în care a cerut ordin de protecţie împotriva iubitului grec. Vedeta nu a dorit să dea amănunte: „E o problema privată, nu comentez!”.

Adriana Bahmuţeanu, scandal monstru într-un supermarket din Bucureşti. Au intervenit jandarmii VIDEO

Vedeta ar fi cerut acum o lună un ordin de protecţie provizoriu pe numele iubitului grec, informează România TV. Apropiaţi ai anturajului celor doi susţin că bărbatul ar fi devenit extrem de violent şi chiar ar fi agresat-o pe Adriana Bahhmuţeanu! Grecul, un cunoscut interpret de muzică tradiţională, a contestat decizia în instanţă şi a pierdut, iar joi, 14 iulie 2022, a avut loc un nou termen în care au fost audiaţi patru martori aduşi de artist. Aceştia spun că vedeta provoca scandalurile, dar şi că fostul ei iubit ar fi agresat-o fizic! Şedinţa a fost una secretă.

Adriana Bahmuţeanu riscă să înfunde puşcăria. Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală

Adriana Bahmuțeanu este jurnalist și prezentatoare TV, life coach și a cochetat cu actoria. Aceasta a avut o relație tumultoasă cu afaceristul Silviu Prigoană, cu care s-a căsătorit de cinci ori și cu care are doi copii: Maximus Mihai și Eduard Gabriel. Ea a candidat în 2020 la Primăria Sectorului 1 din București.