Adriana Bahmuţeanu a făcut primele declaraţii despre copil imediat după cununia religioasă: „Îl creştem alături de băieţii noştri”

Adriana Bahmuţeanu a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunţat că se mărită. Jurnalista şi afaceristul american George Steven s-au cunoscut în urmă cu "două-trei luni", după cum a dezvăluit Adriana, suficient timp pentru a-şi da seama că sunt făcuţi unul pentru altul.

27 iul. 2022, 23:49

George trăieşte în Statele Unite din 1999, lucrează în imobiliare şi are un băiat dintr-o relaţie anterioară. Pe 27 iulie, Adriana Bahmuțeanu și George s-au cununat religios. Ei au declarat că au planuri mari şi îşi doresc copii. Îşi mai doresc şi o nuntă mare, ca în poveşti, dar până atunci s-au grăbit să se cunune religios înconjuraţi doar de persoanele apropiate.

Adriana Bahmuţeanu, primele declaraţii despre copil: „Îl creştem alături de băieţii noştri”

Ne-am simțit foarte bine, că de fapt asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună (…). Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație. Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții. Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic”, a declarat Adriana Bahmuțeanu potrivit spynews.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul clarvăzătoarei Carmen Harra, o prietenă comună.

Citeste si Aurel Pădureanu dă cărţile pe faţă despre aşa-zişii prieteni care au dat bir cu fugiţii după moartea Corneliei Catanga: „Nu m-a sunat nimeni, nici cei care îmi erau apropiaţi înainte de a muri Cornelia, să mă întrebe ce fac. Absolut nimeni”

Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că „It is the right thing”, este un sentiment comun şi …”, a declarat George Steven, la România TV.

Recent, Adriana Bahmuţeanu s-a despărţit de cântăreţul grec Nikos Papadopoulos. Despărţirea a fost una cu scandal, Bahmuţeanu acuzându-l de agresiune. După ce poliţiştii au emis ordin de restricţie pentru cinci zile, ca urmare a plângerii Adrianei, judecătorii au stabilit că vedeta nu a fost lovită și nici amenințată de către cântărețul de origine greacă.

Citeste si Cine este tânăra pe care a batjocorit-o Dani Mocanu într-un clip care a făcut înconjurul internetului. Manelistul a răbufnit: „Clipul nu era destinat publicului. Să-i fie ruşine că l-a postat, a vrut să-şi facă reclamă”

FOTO: Spynews